Sahte ve kaşık çantam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnuR67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pratik zekâlı gençlerin varlığı ve yaptıkları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor,tebrik ederim onur kardeşim,forumda daha birçok kardeşiminde yeni buluşlarını paylaşacağına inanıyorum,rastgelsin.....

Pratik zekâlı gençlerin varlığı ve yaptıkları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor,tebrik ederim onur kardeşim,forumda daha birçok kardeşiminde yeni buluşlarını paylaşacağına inanıyorum,rastgelsin.....

Güzel yorumunuz ve motivasyonunuz için teşekkür ederim, birşeyler keşfedip dostlarımla paylaşmak gerçekten onur verici

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ellerine saglık tabi yengeyede helal olsun iyi düşünmüş .....yanlız strofor hazla dayanmayacaktır .onların yeşil renkli olanları nı kullanın hatta sert oldugundan koyacagınız balıkların straforun içine deyerleştire bilirsiniz

ellerine saglık tabi yengeyede helal olsun iyi düşünmüş .....yanlız strofor hazla dayanmayacaktır .onların yeşil renkli olanları nı kullanın hatta sert oldugundan koyacagınız balıkların straforun içine deyerleştire bilirsiniz

Teşekkür ederim
Aslınsa o bildiğimiz duvara sürtünce parçalanan strafor değil adını bilmediğim için ben öyle yazdım
Yumuşak yoğun ve dolgun parçalanmayan kırılmayan katlayıp cebinize koyabilirsiniz. katlayıp bıraktığınızda eski şeklini alıyor
O yüzden bunu kullandım

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bravo Onur,muhteşem ,benim hiç aklıma gelmemişti.Sayenizde yeleğimin ceplerine tam uyumlu bir kaç kutu yapabileceğim.

Back