Satıldı sahteler salı 13.30 a kadar en iyi teklif sahibinin olacaktır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Alana satana hayırlı olsun, pek katılım olmadı tabi bunda malzemenin de önemi var, umarım aynı malzemeler bir kez daha satışa sunulmaz 🙂 Yoksa bu açıkartırma olayının bi esprisi kalmıyor, biz moderatorlere de ekstra iş yükü olacaktır.. Kilitlemeden önce tekrar sormak isterim, son kararınız mı? 🙂

Alana satana hayırlı olsun, pek katılım olmadı tabi bunda malzemenin de önemi var, umarım aynı malzemeler bir kez daha satışa sunulmaz 🙂 Yoksa bu açıkartırma olayının bi esprisi kalmıyor, biz moderatorlere de ekstra iş yükü olacaktır.. Kilitlemeden önce tekrar sormak isterim, son kararınız mı? 🙂

Öncelikle söyleyeyim, satış başarıyla tamamlandı. Para hesaba geçti. Kargo verildi. Ancak yazdıklarına cevap olarak söylüyorum, 1 günde 1000 den fazla ziyaret oldu. Sayı benim umduğumdan fazladır ve ciddi başarıdır. İkincisi malzemelerle ilgili olarak birkaç açıdan resmini çektim ve ürünlerin açıklamasını da ayrıca yazdım. Gizli saklı bir durum yok. Tabiki ihtiyacı olanlar talip olacak, herkesin herşeyi istemesi mümkün değil. Aynı malzemeler benim tarafımdan bir daha satışa sunulmaz ancak alan kişinin hakkını buradan kısıtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Bu tip satışların örnekleri pekçok yerde var arkadaşlar. Olağan dışı hiçbir durum yok. Sadece burada ilk hepsi bu. Ama ciddi bir rahatsızlık olduysa, sebepleriyle açıklarsanız memnun olurum. Çünkü tavırlardan bunu anlıyorum. Destek verenlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Konu kapatılabilir.

Konu kilitlenebilir. Para hesaba yatırıldı. Kargoya verildi sıkıntı yok 🙂Buarada ben ürünleri satmak için değil kullanmak için aldım.Teşekkürler

Tekrar satıştan kastım , alacağını söyleyen üyenin vazgeçip konunun tekrar hortlamasıdır️

Şuanda ben öğrenmek istediğimi öğrendim eğer satış başarıya ulaştıysa demek ki bu bir milad olacaktır Açıkçası çok ama çok sevindim hepimize hayırlı olsun

Tekrar satıştan kastım , alacağını söyleyen üyenin vazgeçip konunun tekrar hortlamasıdır️

Şuanda ben öğrenmek istediğimi öğrendim eğer satış başarıya ulaştıysa demek ki bu bir milad olacaktır Açıkçası çok ama çok sevindim hepimize hayırlı olsun

Satış başarıyla tamamlandı🙂

Konuyu şimdi kilitlemiyorum gelen tepkilere göre bu tarz uygulamalara destek verme taraftarıyım diğer yönetici dostlarımızın ve üyelerimizin tepkilerine göre güzel şeyler ortaya çıkacaktır

Uygulama guzel. Hatta satis bolumunu ikiye ayirabilirsiniz. Birinci bolum Sicak firsatlar ve ikinci el acik arttirma, ikinci bolum de direk satiş olabilir. Isteyen malini acik arttirmayla satar isteyen normal.

Arkadaşlar, çok kısa birkaç noktayı açıklamak istiyorum. Her nekadar süreli satışlar burada ilk ise de pek çok yerde uygulaması var. Avantajları çok. Süresi belli, günlerce sürmüyor. Baştan süre belirleniyor ve o sürenin sonunda satış tamamlanıyor.
Rakamlar topikte göründüğü için şeffaf. Özel mesajla yapılan teklif geçerli sayılmamalı. Bu önemli. Bir de ilan sahibi rakam yükseltemez.

Selahattin in çekincesi vardı, en iyi teklifi veren ürünleri alamazsa, bence eniyi ikinci teklif geçerli olur.

Ben bu satışın başarılı olduğunu düşünüyorum. Destek veren herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back