sahtelerde iğne hasarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vet0635
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bir sorum bar;

Meraya vardim,elimde savagear prey 11cm limon alti turuncu var,

Sahtem daha suya hic girmemis (sifir cizik) mera tamamen kumluk,

Sahteyi taktim daha ilk 5 atisda 5 balik aldim (lufer sarikanat vs)

Bu 5 atis 5 balikdan sonra sahtemde yogun igne cizikleri gordum neden acaba ?

Sanki sahteyi birkac aydir kullaniyormuşcasina..,

Sebebi ne olaki ?

Merhaba bir sorum bar;

Meraya vardim,elimde savagear prey 11cm limon alti turuncu var,

Sahtem daha suya hic girmemis (sifir cizik) mera tamamen kumluk,

Sahteyi taktim daha ilk 5 atisda 5 balik aldim (lufer sarikanat vs)

Bu 5 atis 5 balikdan sonra sahtemde yogun igne cizikleri gordum neden acaba ?

Sanki sahteyi birkac aydir kullaniyormuşcasina..,

Sebebi ne olaki ?
Balik çırpınırken diger igneler cizmis olabilir

Kenan bey çizilmeler kişinin atış şekline göre çok değişeceğini sanmıyorum(standart koşullarda).çizilmelerin az yada çok oluşunu iğnelerin keskinliği-şekli,sahte plastiğinin kalitesi,boyanın yapısı,avlanan balığın cinsi,hatta meranın yapısı vb koşullar daha çok etkiler ve kolay kolay durduramazsınız,sadece yavaşlatırsınız.buda çoğu kişinin dediği gibi epoxiyle hallolur ama zamanla o bile çizilir.ben bu linkteki ürünü kullanmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin (link)

ima p. cobra takip çok,heyecan bol. lakin son hamle ve tek lokmalık av yok ve olta hep boş. sadece 1 kere ıska ve havada 2 atkla atan bir levrek. bence renk olarak cobralar biraz zayıf(levrek ilgisiz) sadece ghost modellerinden yanayım ve güzel avcılar. parlak modelleri(resimdeki dahil) şafak vaktinin çok erken saatlerinde iş yapabilir.yurt dışı kaynaklı renk kodlarına bakın derim.ŞU RENLERE BİR BAKIN

1. VE 3. KULLANMAK İNSANI ÜZMEZ.BENCE..AMA HASAR OLMASINI Bİ
ENGELLESEM

Dosyalar

• IMG_2669.JPG
    IMG_2669.JPG
    94.2 KB · Okunma: 21
Epoksi uzaktan görünürlüğü bozar diyorum .

Yekta bey epoxiyi hic denemedim ama şeffaf ojenin bozmadigini gozlemledim. Epoksi konusunda sizinle ayni endiseyi paylasiyorum. Belki cok ince surulerek denenbilir.

Şeffaf ojeyi kullanabilecekler icin bir uyarim var. Ojeyi surdukten hemen sonra kurumasi icin birseyler yapmak gerekiyor. Kisin kaloriferin ustunde aksamdan sabaha kadar kuruyor. Yazin gunes altinda 2 gun bekletmem gerekiyor. Bu islemleri yapmadan kutuya koyarsam rapala kutusunu acinca agir bir sentetik koku hissediliyor.

epoksiyi deneme amaçlı 2 taneye yaptım ve kuruma amaçlı askıya aldım.haydi hayırlısı.AMA PARLAKLIK ÇOK ARTTI.İYİMİ KÖTÜMÜ GÖRCEZ ARTIK.
HOŞÇAKALIN

Back