Sahtelerin yüzme stilleri ( video )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ds_ssf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ds_ssf

Üye
Tepki
90
Ödül
23
Daha önce paylaşıldı mı bilemiyorum. Ama video dikkatimi çekti. Değişik sahtelerin yüzme stilleri paylaşılmış.

Aslında aklıma takılan soru, sahteyi direk misinaya mı bağlamak gerekiyor? Yoksa fırdöndüye taksak aksiyonu bozar mı?

Videoda sahteler hep fırdöndüye takılmış durumda, aksiyonu pek bozmuyor düşüncesi oluştu bende. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce tartışıldı mı bilemiyorum.

Makbul olanı rapala düğümü ancak, sahte değişikliği yapmak istediğinizde zor olur. En iyisi fırdöndüsü olmayan klipsler var sahte balıklar için, sanırım herkes bunları kullanıyor...

Lrf klipsleri olarak piyasada geçer ,
çok ufak olmasına rağmen çeker değerleri yüksektir 😉

Resim Reklam değil bilgi amaç lıdır

47177-buyuk.jpg

Ben genellikle fırdöndülü klips kullanmaya özen gösteriyorum, yada direk sadece küçük fırdöndü takıp onu halkaya geçiriyorum. Biraz uğraştırıyor ama temiz oluyor. Fırdöndünün amacı gam yapmasını önlemek.

Neden özellikle kaşıkta? Kaşığın iğnesi çok fazla fırdöndüye takılıyor. Direk misinaya bağlayınca daha da fena oluyor.

Kaşık yapısı itibarı ile dönmeye müsaittir, dönüşündeki yansımalar albenisini çoğaltır.
Ama her dönüşte de leader kullanıyorsanız kesinlikle dönüş sırasında misinayı da döndürecektir.
Bu sıkıntıların azalması ve sarım esnasında rahat dönmesi için fırdöndülü klips tercih ediyorum.
Benim amacım bu ki kurşun arkasında da aynı spin de de aynı yöntemi kullanıyorum.
Ustalar denk gelirse ayrıca yorum yapacaklardır
😉

Lrf klipsleri olarak piyasada geçer ,
çok ufak olmasına rağmen çeker değerleri yüksektir 😉

Resim Reklam değil bilgi amaç lıdır

47177-buyuk.jpg

bende kendo marka paket bile ayni 00 aldım fakat çeker benim pakette 6kg yazıyor neden biliyormusunuz.? Alırken sitede 9kg yazıyordu

Son düzenleme:
Back