sahtenin dalgaya kapılma sorunu

Bu gibi durumlarda çantada atar aralığına uygun olan top şamandıra taşıyorum.2-3 takım hazırda silikon da bulunsun,direk top arkası yapıp atabilirsiniz,topda fırdöndü kullanırsanız da top-silikon arasının gam yapmasını da engellersiniz.Ben iki tarafa da takıyorum. 👍
sistem için özelden mesaj atıyorum.

Ofset iğnelerle bu sorun büyük oranda aşılır.
hocam ben bu offset iğne ile ilgili bir şey soracağım, şimdi videoda da diyor ya “elime bile takılmıyor” diye, hangi sistematikle balığın sağına soluna giriyor peki? ve bittabi balığı alma/kaçırma oranını etkiliyor mu?

Bu gibi durumlarda çantada atar aralığına uygun olan top şamandıra taşıyorum.2-3 takım hazırda silikon da bulunsun,direk top arkası yapıp atabilirsiniz,topda fırdöndü kullanırsanız da top-silikon arasının gam yapmasını da engellersiniz.Ben iki tarafa da takıyorum. 👍
Slm Hakkı nasılsın , döndün mü eve , hani raporların nerede 🙂

hocam ben bu offset iğne ile ilgili bir şey soracağım, şimdi videoda da diyor ya “elime bile takılmıyor” diye, hangi sistematikle balığın sağına soluna giriyor peki? ve bittabi balığı alma/kaçırma oranını etkiliyor mu?
Balık yemi yutup çenesini kapadığında, baskı neticesinde iğnenin ucu silikonun içinden çıkıp balığın damağına geçiyor.

Slm Hakkı nasılsın , döndün mü eve , hani raporların nerede 🙂

Eyvallah abi iyiyim sağol,sen nasılsın?Döndüm kasım sonu fakat hem tez işleri hem de havalardan dolayı çok fırsat bulup gidemedim.Bi botla çıktım,çupra ve lambuka aldım o kadar,kıyıdan lrf ile zargana bide...

Eyvallah abi iyiyim sağol,sen nasılsın?Döndüm kasım sonu fakat hem tez işleri hem de havalardan dolayı çok fırsat bulup gidemedim.Bi botla çıktım,çupra ve lambuka aldım o kadar,kıyıdan lrf ile zargana bide...
Şükür Hakkı bende ara sıra zargana aldım 🙂 burada denizde spin ile başka bir şey yakalanmıyor buna da şükür , artık onumuzdeki sene inşallah daha çok yakalarım, rast gelsin.

merhabalar,
biliyorsunuz levrek avcılığının birinci kuralı denizden kıyıya esen rüzgar ve suyun bulanıklığı. bu da beraberinde sahteyi savurma sorunu ve sahteyi yüzdürme konusunda sıkıntı yaratıyor.

sormak istediğim şu;
mesela sahteyi attık, sahte dalga geri çekilirken ben de sardığım için çok iyi aksiyon alıyor bunu hissedebiliyorum ama dalgaya kapıldığında sahteyi yüzdürmek mümkün olmuyor. zaten sahte de dalga ile birlikte bana doğru geldiğinden boşluk alıyormuşum gibi oluyor.
bu kendo seabass serisinde de böyle oluyor, ima komomo II imitasyonu bir sahtede de.. hatta kullandığım tüm sahtelerde böyle. dalgaya kapılan sahte de sanıyorum çalışmıyordur. daiwa, ima vs gibi imitasyon olmayan sahtelerde özellikle patlak havada atış ve yüzdürme fark ediyor mu, yoksa bu sorun tüm sahtelerde bu biçimde var mı?

eğer sahtelerin kendi orijinal formlarında atış ve böyle dalga konusunda sıkıntıları yoksa ona göre imitasyon almak yerine orijinal formlarını alacağım.

Suya girip mümkün olduğu kadar rüzgarı (dalgayı) arkanıza alarak atış yapabilirsiniz

Back