Sahteye Gaga Yapımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim. bana da ışık oldu masamda yatan ve oğluma oynasın diye vermeyi düşündüğüm savagear sahtem de deneyeceğim.
sağolun 🙂 umarım işinizi görür uç kısmını ince arka kısmına doğru kalınlaşarak şekil verirseniz iyi olur benim yaptığım o şekilde ama resimde tam net belli olmuyor[/QUOTE]

Son düzenleme:
ani yapıştırıcı ve epoxy nin markalarını verirmisiniz? bu konuda biraz cahilim de.
merhaba ani yapıştırıcıdan kastım bildiğimiz japon yapıştırıcısı tarzındaki yapııştırıcılar yanında dondurucu spreyi ile satılanlardan alıp sıktıkdan sonra çabuk donuyor ama dikkat edin fazla yapıştırıcı damlatıp sahtenin boyasının üzerine sakın akıtmayın boyasının rengini alır... epoxy şu linkte var (link) yanyana iki tüp şeklinde yanında küçük bir tabakçığı ve karıştırma çubuğu var tabağının içine epoxy i sıkıp ikisini birbirine karıştırıyorsunuz daha sonra sahteyle gaga arasında herhengi bir boşluk yada fazlalık eşitsizlik varsa epoxyi oraya krem gibi sürerek aradaki farkı eşitleyin ve epoxy şeffaftır ve sahtenin boyasına zarar vermez hatta aksine korur ben epoxy ile sahtelerimi kaplayıp boyasının dökülmesini dişli balıklar tarafından çizilmesinden koruyorum onuda önce iğnelerini çıkarıp sonra kalın bir sulu boya fırçası ile üzerine vernik sürer gibi sürüyorum sahtenin gagasından tutup sürüyorum sürdükten sonra kuyruk kısmındaki iğne halkasından karga burun penseyle tutup bir yalıtım köpüğüne saplıyorum 1gün kurutuyorum sonra üzerinde biraz yapışkanlık kalıyor ama onuda çeşmenin altında elimle ovarak yıkayınca geçiyor sahtenin yüzüşüde değişmiyor o resimdeki sahte komple epoxy ile kaplı (resimdekilerde epoxy kaplandıktan sonra kururken)DSC01326.JPG

Son düzenleme:
Yazdıklarını beğendim ama sahtelerini daha çok beğendim

Eyvallah kardeşim sağol. Olur yap bir poşet bakalım neler olacak.

Back