SAMSUN' DA BALIK AVI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan argyle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SAMSUN DENIZ HAVA DURUMU TAKIBI

• Bugün hava kötü... tekne avı riskli

• Toplam katılım
    3

argyle

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Samsun' da balık tutan arkadaşlar av deneyimlerinizi, balık meralarını, fotoğraflarınızı, deniz ve hava durumunu burdan paylaşalım....

Saygılarımla,

Dosyalar

• 20150808_144736.jpg
    20150808_144736.jpg
    29.5 KB · Okunma: 940
Son düzenleme:
Samsun da değilim ama gönlüm hep orada. İlk desteğim ben vermiş olayım. Başlık hayırlı olsun.

Mert merhaba, sanırım aynı yaştayız... yeni bir tekne aldım ama hava muhalefeti çok etkiledi. deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Saygılarımla

Merhaba Kaan bey, Mrt Murat ın kısaltması, 55 samsun zaten. Doğru aynı yaştayız. Tekneniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın, güzel avlar yaparsınız inşallah. Yaklaşık 2 ayda bir samsun a geliyorum. Fırsat olursa bir gün tanışırız inşalllah. Belki av imkanı da olur. Başlığa destek vermek istedim. Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler Murat Bey, tanışırız inşallah... tecrübe sadece balık avındayken edinilemiyor. sizler gibi bu işin ustalarında öğrenilecek ufak bir bilgi bile çok faydalı olabilir. iştihare içinde oluruz. samsuna gelirseniz beklerim.

bayram sonrası samsuna gelme ihtimalim yüksek. eğer gelirsem ararım. sizinde yolunuz bu tarafa düşerse bende beklerim. Görüşmek üzere inşallah.

inşallah... beklerim... bugün deniz çok güzel.... ama çalışıyorum tabi... çıkamadım... yarın inşallah... bu arada ne iş yapıyorsunuz?

İş Bankası'nda çalışıyorum. Ankaralı'yım. samsun' da bulunan arkadaşlarınızı foruma yöneldirirseniz memnun olurum.

Back