Samsun'dan Selamlar

Yakakent taraflarında sahil boyu levrek için spinle denemeler yapabilirsiniz.Yakında palamut sezonu da başlar.Spin bu konuda keyifli avlar yapmanızı sağlayabilir.Spini araştırarak başlayabilirsiniz.Ayrıca bir çok balığı yakalayabileceğiniz LRF ile ilgili araştırmalar da yapabilirsiniz.Bolca araştırın derim ben.

Hoşgeldiniz.

Yakakent'te levrek var huzur var diyorlar 🙄

Zaman zaman burada ve sosyal medyada güzel avlar görüyoruz oradan. Ama hangi dönemlerde daha verimli oluyor bilemiyorum. Rastgele

Hoşgeldiniz.

Yakakent'te levrek var huzur var diyorlar 🙄

Zaman zaman burada ve sosyal medyada güzel avlar görüyoruz oradan. Ama hangi dönemlerde daha verimli oluyor bilemiyorum. Rastgele
Yazın Yazın ! Yakakent te daire fiyatları 2 ye katladı sizin yüzünüzden ! Sizi Rantçılar Sizi ! 😆

Oltamı falan aldım. Mera olarak bildiğiniz nereler var acaba? Gökçeçakmak barajının orası nasıldır? Bazıları da Costalı öneriyorlar. Buralarda hangi balıklar çıkmaktadır? At-çek yöntemi ile tutabilmem mümkün müdür? At-çek yapacağım alanda uygun balık olup olmadığını nereden anlayabilirim? Ne kadar zaman hiçbir balık vurmuyorsa yer değiştirmem gerekir? Hangi saatler av için daha uygundur? Irmak veya barajlar at-çek için uygun mudur? Yoksa denizde şansım daha mı yüksek olur?

Kusura bakmayın, gerçekten az çok bilgi birikimine sahip olduğum için aklımda bolca soru var. Dün balığa gittim, yeşilırmakta at-çek 2-3 saat boyunca at çek yaptım. Zannedersem bulunduğum yerde uygun balık yoktu ki, oltaya vuran balık dahi olmadı. Elbette pes etmek yok.

İleri derece amatör biri olarak aranıza teni katıldım. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

Hoş geldin Soner
Biz ona amatör demeyelim, acemi diyelim. .)
Bugün acemi olarak başladığımız bir hobiye devam ettikçe uzmanlaşarak acemiliğimizi atacak ama ticari kazanç için yapmadığımız için de hep "amatör" olarak kalacağız.
Rast gelsin

Amatör balıkçılık içinde suyu koklayıp av seçimi yapanların ustalastigi yerde acemilik anlamında amatör ifadesini kullanmıştım.
Teşekkür ederim.

Back