sandalın içinde yazın su bırakmak

Tepki
21
Ödül
13
sevgili dostlar selamlar. 5 metre 3 yaşında ahşap sandalım var daha yeni bakımını yaptım suya indirdim. hiç su almıyor lakin acaba diyorum bu çok sıcak giden havalarda teknenin içine bir iki maşraba su atsammı içten açmasın diye bu konuda bilgi ve düşüncesi olan arkadaşlara teşekkürler.. ayrıca bugünlerde tuzladan balığa çıkan varmı . balık tutabiliyormusunuz.. herkese selamlar..

Bir iki maşraba deyilde 700 l 800 litre su koymanız Lazım 🙂 o iş öyle olmaz malesef devamlı ıslatmanız Lazım yada bırakın her ay tekneyibatırıp içindeki suyu atın tabi dıştan takma motorluysa batırın derken tekneyi Açıkta azına kadar su doldurursanız korkmayın batmaz suyla aynı seviyede kalır sabahtan Akşama kadar kalırsa yeterlidir bu bir ay gider kuruması size yada herzaman ıslayacaksınız malesef

Tekneyi kıyıda tamamen su doldurmak geerekiyor diye biliyorum ben eğer batırma şansınız yoksa

teknem denizde zaten.. demekki teknenin içininde nemli olması gerekiyor anladığım kadarıyla...

selamlar Ayhan bey. Dün Tuzlada denizdeydim hatrı sayılır derecede sarı mezgit var yemli olarak. istavritler brz ufak bekliyoruz buyusunler diye =)

Back