Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit

Elinize sağlık, güzel av ve harika paylaşım olmuş, zevkle okudum.
Daha önce kamp attığım bölgelerin adı geçtiği için merak ettim; GÖKÇETEPE kampı yazları açılıyor mu? Bir dönem ağaçlarda hastalık olduğu veya başka nedenler yüzünden kapatılmıştı. Oldukça sevdiğim ülkemizin güzel bir parçasıydı. Bir kaç defa uzun süreli kamplar yapmıştım.
Sevgiler...

Sevgili Mehmet teşekkür ederim.Gökçetepe'yi bilmiyorum.Ancak Danişment Orman Kampı devamlı açık.Selem ve sevgiler.

Sevgili kardeşim teşekkür ederim.Senin tuttuğun boyutlarda olmasa bile yinede canlı yem ile sinarit tutmak çok zevkli ve keyif verici.Bunu aramızda en iyi bilen ve bizzat yaşayan sensin.Sevgilerimle.

Sevgili abicim boyutu ne olursa olsun sinarit her zaman çok güzel bir balıktır.Hele SİNO yu kendin yakalıyorsan zevki bambaşka.Ellerine sağlık.Sevgiler

harika sinaritler.tebrikler beyler.nerede yakalandi bu muhtesemler acaba?

Burak abi , şahane, çok keyifli bir av olmuş maşallah. Tebrik ederim. En kötü avınız böyle olsun.

Uzun zamandır saros avcılarının sesi soluğu çıkmıyordu. Bu raporla sezon başlamış olur umarım. Tebrikler ve hep rastgelsin.

Burak Abi, degerli ustadim,

Sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, bu renkli ve cok guzel paylasim icin tesekkur ediyorum.

Sinaritler gercekten cok yakisikli...Kacana ben de uzuldum ancak kismet degilmis.

Sevgiyle saygiyla saglicakla kaliniz.

Daha nicelerine rast gelsin...

Back