Saroz, Deep Drop, Sırtı ve jig avları.

O son kare beni bitirdi.
Maaşallah Vedat abi,
avlarınız hep böyle bol ve bereketli geçsin.

Tanışıyormuyuz acaba.

Konularınıza eleştirel yazılar yazmak için illa yüz yüze tanışmış olmak mı gerekiyor ? Arkadaşa bende katılıyorum. İnternetteki bütün forumlardan zaten sizi ve avlarınızı biliyoruz tebrikler yazayımda banada kızmayın.....rastgele....

Üzüntü verici.

sadece 6 cevap okadar
Sevgili vedat bey,
Cevap yazılmamasıni ilgi azlığına yorup üzülmeyin lütfen. Benim gibi sadece okuyan ve iç geçiren onlarca insan vardir eminim. 🙂
Kendi adıma yazdığınız tüm yazıları keyifle takip ediyorum, bugün kitabınızı okumaya başladım. Bence birçok yönüyle müstesna bir insansınız.
Saygılar.

Bu ava tek bir kelime söylenir Fevkaledenin fevkinde nokta 🙂

Sevgili Hakan

Burada daha ziyade Saroz sularında ben ve partnerlerimin yapageldiğimiz avlarımızı Sevgili MOderatörümüz Süleyman Vedal'ın arzusu üzerine bir konu dahilinde toparlayıpsizleresundum.

Zira sevgili Süleymanla yeni teknemlebenzer avları daimi olarak yapma niyetindeyiz.Elbette ilgi duyan diğer kardeşlermizide beklerim.

Sevgiler

Ben bir şey öğrendim
Evliyseniz ve bir de küçük çocuğunuz varsa balık size haram.. 🙁
Bu yüzden ben gidemesem de felsefi olarak bari siz gidin diyorum.
Eh işte, raporlara bakınca birileri de gidiyor.. 🙂
Hakkımdaki güzel düşünce ve övgülerin için de teşekkür ederim Vedat Abi.
Umarım en kısa sürede ben de klavye balıkçılığından olta balıkçılığına terfi edebilirim.. 😀

Sevgili Şeref

Hakkındaki kanaatlerim aslında tekrarlamama gerek olmayacak kadar sabittir.

Bu konumu sevgili Süleymanın heves ve arzusu üzeine toparlayıp açma gereğini duydum.

Hatta konuyu ona ithaf dahi ettim.Ne yazkki kendisi konuya müdahil olmamıştır.

Birkaç gün bekledim ve kendimce hafif bir serzenişte bulundum.

Bu kere bazı kardeşler beniüzen katılımlarda bulunmuşlardır.

Bu kareler elbette özellikle Facebook ortamında paylaştığım kareler olup aldıkları beğeniler ise yüzlerce olmuştur.

Maalesef buraya taşımakla hata ettiğimi anlamış bulunuyorum.

Keza bu aralar yoğun olarak yapageldiğim özellikle yemli pullu dip balıkları avlarımıda burada paylaşmaya tereddüde düştüğümüde belirtmelişyim.

Ben verici bir adamım.Aldığım keyfi zevki paylaşmaktan haz duyuyorum.Hatta daha ileri giderek,asla bir menfaat gözetmeden birliktede yapmak için devamlı çağrıda bulunuyorum.

Belki hata olarak kabul edilebilecek tarafım,ilgi görmeyi istemektir.

Oysa ben bunu ödülüm olarak görüyor,bana güç ve motivasyon verdiğini defaatle belirtiyorum.

Bana çoklukla söylenen ise Meyve veren ağaç taşlanır söylemidir.

Yada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar deyimidir.

Ben artık bunlara alıştım alışmasınada,elbette karşılaşıncada üzülüyorum.

Sevgimle kal

Sevgili Hakan

Burada daha ziyade Saroz sularında ben ve partnerlerimin yapageldiğimiz avlarımızı Sevgili MOderatörümüz Süleyman Vedal'ın arzusu üzerine bir konu dahilinde toparlayıpsizleresundum.

Zira sevgili Süleymanla yeni teknemlebenzer avları daimi olarak yapma niyetindeyiz.Elbette ilgi duyan diğer kardeşlermizide beklerim.

Sevgiler

Vedat bey hayatta belli başlı tat almalar vardır o tadı veren sadece ana fikir (balık) degil yardımcı olan ekipmanlar ve ortamdır.Siz değerli büyüklerimle inşallah ileride nasip olursa ki benim için en güzel anlardan bir tanesi olur o hoş sohbetinizi bile içime sindirmeyi yeterli bulurum.İnşallah o tecrübeyi yaşamayı çok isterim her daim rast gelsin dileklerimle allaha emanet olun

Vedat abi;

Balıkçılık alanında bir fenomen olduğunuzu belirtmek isterim. Aynı zamanda hayata bakışınız insani değerlerinizle de örnek biri olduğunuzu düşünüyorum. Bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Avlarınız daim ve bereketli olsun.

Saygılarımla...

Back