ben hep spin yaptim hic yemli atmadim yemi atanlar vardi ama hic balik alan gormedim kovalarda yoktu ama yemli samandirali takimla tek igne teke veya maunla levrek alanlar oldu
eyvallah rast gelsin 😉
ben hep spin yaptim hic yemli atmadim yemi atanlar vardi ama hic balik alan gormedim kovalarda yoktu ama yemli samandirali takimla tek igne teke veya maunla levrek alanlar oldu
Pazar sabahı 7.00 de gökçetepe kale mevkiinde kıyıdan yemli ile aldığım mırmır. Çekerken güzel aksiyon yaşattı. 27 cm geldi. Devamı olmayınca geri salındı. 78196 dosyayı görüntüle 78197 dosyayı görüntüle
hocam mirmir icin kiyidan ne yem kullandiniz?
Merhaba arkadaşlar, 20-23 nisan tarihlerinde enez'de olacağım. Balık durumu nedir bu dönemde acaba bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Saatleri pek uygun değil ama giriş çıkış saatleri var.Bayramda Yayla liman içine arac girisi olacakmıs balık tutucaklara güzel bir haber bence bu arada bayramda ordayım 🙂🙂
Girdikmi bir sekilde cikariz onemli olan aracla girmek 🙂 en kotu sabahlariz 🙂Saatleri pek uygun değil ama giriş çıkış saatleri var.