Saroz Körfezinden Selamlar

gokhan2234

Yeni Üye
Tepki
52
Ödül
15
Edirne Keşandan selamlar. İsmim Gökhan 34 yaşındayım amatörün amatörü balıkçıyım diyebilirim. İki oğlum var eşimde çalıştığı için malesef zaman bulup pek balığa gidemiyorum.Balık tutmayı çok seviyorum ama dip olta atıp beklemek sıktığı için bi dip bi aç tek olta kullanıyorum. Balık avı benim için aynı zamanda kafa dinleme mangal yapma zamanı bu yüzden balık tutamazsam diye günü heba etmemek için mangalımıda yanımda bulundururum. Sarozda erikli gökçetepe taraflarına çok gittim yeni hedefim güneyli gelibolu tarafları. Tatlı su olarak hamzadere barajına gidiyorum. Cümletten rasgale. Bu tarafa yolu düşenler mesaj atabilir.

Edirne Keşandan selamlar. İsmim Gökhan 34 yaşındayım amatörün amatörü balıkçıyım diyebilirim. İki oğlum var eşimde çalıştığı için malesef zaman bulup pek balığa gidemiyorum.Balık tutmayı çok seviyorum ama dip olta atıp beklemek sıktığı için bi dip bi aç tek olta kullanıyorum. Balık avı benim için aynı zamanda kafa dinleme mangal yapma zamanı bu yüzden balık tutamazsam diye günü heba etmemek için mangalımıda yanımda bulundururum. Sarozda erikli gökçetepe taraflarına çok gittim yeni hedefim güneyli gelibolu tarafları. Tatlı su olarak hamzadere barajına gidiyorum. Cümletten rasgale. Bu tarafa yolu düşenler mesaj atabilir.

Öncelikle hoş geldiniz. Bu ayın 15 ine kadar gökçetepeye niyetliydim. Ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymayınca istanbulda kaldım. Gökçetepeye yazın iki bayram tatili ve tatil sonrası bir hafta daha uzatarak geliyorum. İnşallah yaza kısmet diyelim.

Öncelikle hoş geldiniz. Bu ayın 15 ine kadar gökçetepeye niyetliydim. Ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymayınca istanbulda kaldım. Gökçetepeye yazın iki bayram tatili ve tatil sonrası bir hafta daha uzatarak geliyorum. İnşallah yaza kısmet diyelim.

Özcan abi hoş bulduk herzaman beklerim İstanbuldan Gökçetepeye gelen çok balıkçı var gittiğim zaman görüyorum maşallah kamuflajlar yeleklerinde yedek malzemeler kasık çizmeleri falan baya savaşa gelir gibi gelenler var.

Hoşbulduk Lütfü kusura bakmayın cevapları zor yazıyorum siteyi yeni keşfediyorum değişik bi forum yapısı var.
Aslında forum kullanımı kolay ve anlaşılır. Zamanla alışırsınız.
Geçtiğimiz yaz Gökçetepe'ye gelmiştim tabiat parkına. Dibi çok taşlık. Eminim ki kumluk yerlerde vardır. Güzel balıklar alındığını duymuştum ama deneyemedim.
Güneyli taraflarına da gittim hatta 1-2 gün kalıp baştan sona bütün Saroz u dolaşmıştık. Çok güzel yerler var. İri levrekler ve torikler görünce heyecanımız epey artmıştı.
Güzel avlar dilerim.

Gökçetepeye biz denize girmeye gitmezdik çocukken şuan istanbullular ormanlık ve sakin diye ilgi gösteriyor. Eskiden yol olmayan sahile paralel giden alanlara yol açtılar gerçi yol çok kötü ama kumluk kumsallar var.iyi avlar

Back