Saroz Körfezinden Selamlar

Hoşbulduk Hamdi abi Sazlıdere tarafına balığa hiç gitmedim varmı otaraflarda balık. Kıyıdan atçekle zor tekne almak lazım Youtubede görüyorum güzel balıklar çıkartıyorlar tekneyle açılanlar

Geçen sene tekne alıyordum adamla anlaştık Geliboludan biri daha istiyo ilk gelen alır dedi ben Keşandan gidene kadar adam tekneyle Geliboludan gelip almış kısmet değilmiş

Gökçetepeye biz denize girmeye gitmezdik çocukken şuan istanbullular ormanlık ve sakin diye ilgi gösteriyor. Eskiden yol olmayan sahile paralel giden alanlara yol açtılar gerçi yol çok kötü ama kumluk kumsallar var.iyi avlar

Doğrudur. Yol çok kötü. Özellikle bizim kaldığımız kale mevkii yolu berbat. Lakin bazı yazlıkçıların işine geliyor. Malum günü birlikçiler cumartesi pazar pek tercih sebebi olmasın diye. Bu imar affı mevzuu olduktan sonrasındada bu yaz o eski sessizlik ve tenhalık büyük ölçude biter. Yanlızca kardeşimin yazlığının arkasına 3 er katlı 4 adet bina dikildi 2018 in 9 u cu ayından beri.
Yani 2018 in yaz sonunda bıraktıkları gibi bulamayacak kimse bu yaz gökçetepeyi.
Bilmem haberiniz varmı. Gökçetepe nin 2-3 kllometre yanınada botaş liman açacakmış. Onaylanmış. Yani bu 2019 yazında bu olay başlarsa yol kamyonlardanda geçilmez. Saroz izmit körfezine döner artık.

Evet haklısın genelde sakinlik isteyenler Sazlıdere Gökçetepe tarafını tercih ediyorlar liman körfezi çok pisletecek ben zaten deniz için Erikli Yaylaya kesinlikle gitmiyorum genelde Enez Vakıf sahiline gidiyorum kalabalık oradada var artık ama en azından çevrede ev yok limanla beraber belkide denize girilmeyecek bakalım

Back