Şaşırtan Turna Avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eylmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Perc konusunda cahilliğimi bağışlayın fakat içinden yumurta vs çıkmadı 4 de bırakmamın nedeni de limiti 4 zannetmem oda 5 imiş
Estağfurullah,bu konu vesilesi ile bilgilerimizi pekiştiriyoruz. 🙂
Hem turnanın birisini kurtarmışız.😀

Tebrikler keyifli bir av yapmışınız. Bu arada marifetin de kamışta olmadığını öğrendik 🙂 Vermediyse Mabut neylesin bizim Mahmut işi olmuş 🙂

Tebrikler keyifli bir av yapmışınız. Bu arada marifetin de kamışta olmadığını öğrendik 🙂 Vermediyse Mabut neylesin bizim Mahmut işi olmuş 🙂
Tabiki marifet kamista yada makinede degil 🙂
Fakat ilk defa bir makine bana güven verdi balıklar asildiginda panik olmadı sebebi makineye binen güç kola zerre yansımadı kullandığım en iyi makine Kamis ise baligi daha iyi kontrol etmemi sağladı digerinde o is biraz daha zordu 🙂

Tebrik ederim kardeşim.Tatlı su avı hiç yapmadım ama Türkiye'deki Turna nüfusunun % 90'ı terkos/durusudamı acep başka bölgelerden bu kadar çok Turna raporu denk gelmedi bana Youtube olsun başka platform olsun.
Tabiki terkos gibisi yok doğal ortam mis gibi pırıl pırıl su bağlığın çeşitliliği 🙂

Maşallah tebrikler kısmetiniz bolmuş. bu meraya biz de sanırım geçmişte gitmiştik yabancı gelmedi bizde sadece 3 tane küçük turna alabilmiştik 30 - 35 cm civarı onları da geri iade etmiştik suya. spin için güzel bir yer.
Eyvallah Engin Hocam bende 3 yıl önce ilk turna yavrumu burda yakalayıp geri salmıştım bir daha denk gelmedi ama 🙂

Back