Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıcı tavsiyesi

Merhabalar hobidaşlar!
Shimano makine ve kamış nereden almalı ?
Shimano distribütörü kimdir ?
Daiwa içinde geçerli.
Daha önce açılmış bir konu olabilir kusura bakmayın.
Önerilerinizi beklerim, saygılar

Bu markların distribütörlerini veya en güncel ürünleri en ekonomik fiyata nereden alırım diye sordum. Ne alacağımı biliyorum elbette.

Cemil ustam sağol hedef balık sitesini biliyorum, çok methediliyorlar. Bana çok uzak fakat bir gün ziyaret edeceğim,
Ben twin power veya bio Master makine, shimano speed Master 300 cm 20/60 kamış düşünüyorum.
Düşünüyorum da hala sihimano yada daiwa markasının distribütörü kimdir bi karışıklık var.
Ben aslında okumayı nasıl Cengiz balıkçılıktan alıyorsam shimanoyu da daiwa yıda distribütöründen almak isterim.

Son düzenleme:

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Cemil ustam sağol hedef balık sitesini biliyorum, çok methediliyorlar. Bana çok uzak fakat bir gün ziyaret edeceğim,
Ben twin power veya bio Master makine, shimano speed Master 300 cm 20/60 kamış düşünüyorum.
Kargo yaparlar ;)

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Düşünüyorum da hala sihimano yada daiwa markasının distribütörü kimdir bi karışıklık var.
Ben aslında okumayı nasıl Cengiz balıkçılıktan alıyorsam shimanoyu da daiwa yıda distribütöründen almak isterim.
Shimanonun anabayi Shimano Türkiye. Daiwanın ki Remixon

Professour

Üye
Adı
cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano balıkçılık malzemeleri a.ş henüz bir websiteleri bile yok. Yalnızca telefon var... Kolay gelsin.

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben bir mali alirken parasindan ziyade nasıl bir satıcıdan aldığıma bakarım. Suratsiz, parayi görünce iyi davranacak esnaf yerine, güleryüzlü yardim sever insanlara para kazandırmayı tercih ederim. Bir kac tanındik yeri gezdim tanınmışlar arasında en iyisi Cengiz bana göre. Oyle tanınmış oyle suratsiz esnaflar var ki. Para kazandırmayı kesinlikle istemem.
Saygilarimla.

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
He birde söyle bir sey var bir esnaf vardir. Ahmete cok iyi davranıyordur hukuku vardir. Mehmetle de cay icmisligi vardir. Hosgeldin der. Insanlara dostlarina nasil davrandiklari ile degilde genel olarak nasil oldukları konusunu baz alırım. Biraz konunuzun dışı oldu ama nacizane tavsiyem tercih yaparken bunu da düşününuz.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Remikson Daiwa Distribütörüdür ve yanılmıyorsam yeri Ankara'dadır.
Shimano Türkiye olarak kendisi var ama sadece bir ofis. Shimano'yu yetkili satıcılardan doğrudan ya da bu satıcıların internet sitelerinden alabilirsin.