Satılan ürünler ve yanlış ürünler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yazılanlar ortada benim diyecek birseyim yok istenirse tüm konuşma detayını buraya yazarım en az 3 defa sordum ve ürünler sifir dendi açık ve net ayrıca ürünler de pas yok dendi resim de de göründüğü gibi pas var ve bariz dış izleri var yani sıfırla alakası yok

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrı bir parantez daha var bu konunun bu forumla alakası yoktur.burda amaç nedir.? Anlamadım ama mahkeme de çok işe yarayacağı kesin..!

Tamam kayıtlar elimde var sana karşı ne bi hakaret ne bi küfür ettim nede bi terbiyesizlik yaptim ayrıca buraya yazmadan avukata sordum suç değil bu arada yazılanları paylaşmayı sitedeki arkadaşlar istedi

Tamam olur zaten bunun da dokümanını çıkarıyorum

Hani dedin ya sana para verenin diye onlar felan hepsi mahkemeye sunulacak tabi ki

Erol abi bu gune kadar ikinci el kismini oldukca faal kullanan birisi ve uygun fiyata guzel urunler sattigina cok denk geldim herhangi bir sorun yasayanda gormedim konusmalarda urunler sifir denmis gondermeyi unutuklari oldugunuda belirtmis yalniz surda erol abiye hak veriyorum siz telefon edip " kardesim urunler boyle geldi urunlerde bu sorunlar var ben bunlari geri iade edecegim kabul etmiyorum " deseniz eminim bu sorunlar olmayacakti . Erol abinin belirttigi ve hakli oldugu nokta urunleri geri kargolarken haber vermemeniz ve kendisininde memlekette olmasi sayet haber vermis olsaydiniz eminim ki iade konusunda bir sorun yasamazdiniz gozlemledigim kadariyla herkese saygilar umarim sorun kisa zamanda cozulur ve halledilir.

Ürünü aldım hemen erolu aradım açmadı sonra watsapp ve bu site üzerinden mesaj attım aynı şekilde kargoya verdim sonra kendisi beni aradı ama kargoya vermiş bulundum istenirse kaç defa kargoya veriyorum dediğim ve aradığım zamanın kayıtini da sunarim

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back