Satılık DAIWA EMBLEM PRO 6000A ve DAIWA CAPRICORN 4500J Makara

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

scofield

Aktif Üye
Tepki
95
Ödül
38
,,,,,,,,,,,,,,,,

Dosyalar

• DAIWA%20EMBLEM%20PRO%206000A.jpg
    DAIWA%20EMBLEM%20PRO%206000A.jpg
    32.7 KB · Okunma: 1,072
  • DAIWA%20CAPRICORN%204500J.jpg
    DAIWA%20CAPRICORN%204500J.jpg
    30.9 KB · Okunma: 997
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba iyi satışlar

Daiwa Emblem Pro 6000a sıfır satış fiyatı 154.95$ + Kargo..

bence fiyatı bayağı düşürmeniz lazım.🙂

Amazon.com da 168.95$ ürünün fiyatı bu sadece 5000a olanı.Buna Amerikadaki VAT yani vergiyi de eklersen ürün 232$ olarak etiketlenir.Kargo ücreti sitelere göre değişiklik gösterir.Ayrıca ülkemize yurtdışından getirilen ürünler için 75€ kota var dolayısıyla bir de burada gümrük ödenmesi gerekir.Türkiye de daha uygun fiyata bulabiliyorsan onu değerlendir arkadaşım.CANALBAIT AND TACKLE a kanma sen.Bak bu da sattıkları ürünlerin ne kadar arkasında olduklarının kanıtıdır:Alıntıdır.(If you wish to return a reel, the box must be UNOPENED and the reel cannot be used. I will gladly refund any order, if it doesn't meet your standard. But, if you try returning a reel and I find that the reel box is OPENED and the reel is used. I will laugh at your return and not issue a refund. It is an a**hole move to buy a brand new reel, use it and then decide you don't like it. We are a small business that is trying to make everyone happy.)
Alıntıdır.

Bunda kızacak bir şey yok.
Ebay'da ilk gelen fiyat 155 USD ve 35 USD de kargo.
Günlük kurla çarparsan 345 TL gibi bir fiyat çıkar ortaya.
Eğer gümrüğe takılırsa da muafiyet bedeli düşülerek kalanındaan bir miktar vergi alınır ki bu da en fazla 20-30 lira tutar.
İşte link

(link)

Daha birkaç gün önce yaptık bu tartışmayı. Madem ki bölümün adı "sıcak fırsatlar" satışa konulan ürünlerin fiyatları da tartışmaya mahal vermeyecek durumda olmalı.
Ben Türkiye'den aldım, bana maliyeti de yüksek demek (dememişsiniz ama diyenler olabiliyor) durumu kurtarmıyor.

Sonuç itibariyle yurtdışından ürün getirip kullanmak kaçakçılığa girmez, ayıplanmaz. Konulan önlemler getirip satanlar içindir. Fiyat kıyaslaması da bu anlamda normaldir.

Bu arada Amerika siteleri yurtdışı ürünlere vergi koymadıkları gibi bir ayaletten diğerine giden ürünler bile vergisizdir.

canalbait le ilgili bölümü neden koyduğunu da anlamadım açıkçası.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back