Satılık Kandırıcılar 4. Paket

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

ragıp oy

Aktif Üye
Tepki
19
Ödül
28
Herkese merhaba,
Aşağıdaki 4 ürün ima skimmer su üstü kandırıcı ve 1 ürün rapala Huskyjerk HJ12 GTR Brown Trout toplu halde satılıktır. Hiç biri kullanılmamış olup, orijinal ambalajındadır. Paket fiyatı 100 TL' dir.

Selamlar

DSC00040.jpg

güzelmişler... ama salt skimmerler daha güzeldi kaçırdığıma amma üzüldüm.. bu arada ragıp bey stok azaltmaya devam edicekmisiniz? makina falan varmı acaba? merakla takip ediyoruz..

güzelmişler... ama salt skimmerler daha güzeldi kaçırdığıma amma üzüldüm.. bu arada ragıp bey stok azaltmaya devam edicekmisiniz? makina falan varmı acaba? merakla takip ediyoruz..

Benim değil ama yakın arkadaşımın satacak makinaları var. Sanırım yakın zamanda onları da koyacağım.

İma'ların hepsi salt skimmer olsaydı gözümü kırpmadan alırdım...🙁

Günceldir. son fiyat ...... budur. Ben o'nu bekliyorum 🙂

İma'ların hepsi salt skimmer olsaydı gözümü kırpmadan alırdım...🙁

Malesef bu mümkün değil artık🙂 Ama salt skimmer olmayanları da yabana atmayın lütfen🙂 Salt skimmer' lar olmadan önce de bu skimmer' larla balık alıyorlardı.🙂

Ragıp abinin tüm satışları sıcak fırsat olmuştur.
Şu an tek tek alınmaya kalkılsa 150 TLden aşağıya mal olmayacak bir ürün paketini ki hiç kullanılmamış 100 TL'ye veriyorsa , bu bölümün amacına uygun bir satıştır.
Alacak olana şimdiden hayırlı olsun diyelim...

Ragıp abinin tüm satışları sıcak fırsat olmuştur.
Şu an tek tek alınmaya kalkılsa 150 TLden aşağıya mal olmayacak bir ürün paketini ki hiç kullanılmamış 100 TL'ye veriyorsa , bu bölümün amacına uygun bir satıştır.
Alacak olana şimdiden hayırlı olsun diyelim...

Teşekkür ederim Birol.

Bu suni yemler de Salt Skimmer'den hiç farkı olmayan,onun kadar başarılı yemler.Geçen sezon elimde Salt Skimmer yokken,Skimmerleri çok güvenerek kullandım,kullanmaya da devam ediyorum.Hatta bir dönem,avlarımda takıntı haline gelmişlerdi.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back