setko
Aktif Üye
- Tepki
- 41
- Ödül
- 38
Eğer güncelse?Stradic 1000'e ne kadar istersiniz.
Eğer güncelse?Stradic 1000'e ne kadar istersiniz.
Güncel ama makineyi ayrı satmak istemiyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi şu an için Set olarak satılık.Eğer güncelse?
Takım halinde satılması için biraz daha beklemek istiyorum. Ben boluda ikamet ediyorum ama arkadaşım Ankara.Tekli satışı düşünürseniz fujin saltrugger hakkında görüşmek isterim.
Bu arada hangi şehir
Tabi ki bekleyiniz. Üst tarafta makina ilgili mesajı görünce yazmak istedim.Takım halinde satılması için biraz daha beklemek istiyorum. Ben boluda ikamet ediyorum ama arkadaşım Ankara.
Esnekliğine göre yorum yaptınız sanırım. Fiyatına göre performans ürünü diyebilirim..Tabi ki bekleyiniz. Üst tarafta makina ilgili mesajı görünce yazmak istedim.
Kamış için müsaadenizle birşey sormak isterim. Hedef balık mırmır Karagöz eşkina için tavsiye edermisiniz.
Bir videoda turna avı görmüştüm pek güven vermemişti. Bu konu hakkında Fikirlerinize merak ediyorum. Hayırlı satışlar
Videodaki turna 5 kg civarı.. 🙂 çoğu spin kamışı zorlayan ağırlık da bir balık.. Sertlik konusunda ideal.. Mırmır karagöz eşkina avlamadım ama işinizi rahat görecektir..Tabi ki bekleyiniz. Üst tarafta makina ilgili mesajı görünce yazmak istedim.
Kamış için müsaadenizle birşey sormak isterim. Hedef balık mırmır Karagöz eşkina için tavsiye edermisiniz.
Bir videoda turna avı görmüştüm pek güven vermemişti. Bu konu hakkında Fikirlerinize merak ediyorum. Hayırlı satışlar
Esnekliğine göre yorum yaptınız sanırım. Fiyatına göre performans ürünü diyebilirim..
cevap için teşekkürlerVideodaki turna 5 kg civarı.. 🙂 çoğu spin kamışı zorlayan ağırlık da bir balık.. Sertlik konusunda ideal.. Mırmır karagöz eşkina avlamadım ama işinizi rahat görecektir..