Satıldı SATILIK pawor aero Filigen td. Ve surf leader bxg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı satışlar.,
Kamışın durumu nasıl Halim abi, kaç kez kullandın yumuşadımı yoksa hala dirimi.

Furkanım kamış diri sıkıntısı yok ufak tefek çizikleri var vallha furkan bir sezon karışık kullandım vercelli g2 ile zaten ben hergün balığa giden biride değilim nedesem yalan olur ama kamış yorgun değil fincanlarda sıkıntı yoktur çatlak patladı yok

Furkanım kamış diri sıkıntısı yok ufak tefek çizikleri var vallha furkan bir sezon karışık kullandım vercelli g2 ile zaten ben hergün balığa giden biride değilim nedesem yalan olur ama kamış yorgun değil fincanlarda sıkıntı yoktur çatlak patladı yok

Anladım, peki g2 yi neden satmadında bunu satıyorsun., işine karışmak gibi olmasında çok büyük hata yapıyorsun 🙂 sanırım elinde iki adet s.leader var 200 gram atarlı olanla 225 atarlı olanı çok farklı, ben spin power kullanıyorum ama s.leader mükemmeldir. Teleskopik kamış arayışında olmasam kesinlikle kaçırmazdım.
Karar senin tabii, hayırlısı olsun.

Spin power daha sert 1 tık, yanlış atışta adamı suya atar valla 😀 geri tepiyor g3 gibi.
Surf leader daha genel kullanım rapala çapari vs. Spin power fırtına kamışı 250 gram basıyorum, birde sanki hissiyatı daha iyi gibi dibe inip tarıyorum sürte sürte.
Ayrıca sertliğini şöyle söyleyeyim, ileride bir teknede çapari yapıyor adam 400 500 gram çaparinin içine düştüm ucundada en sevdiğim rapala var., dedim ben bu çapariyi alırım 7 8 sefer bir asıldım adamın çapariyi koparıp kıyıya çektim 😀 sonra gelip aldı, kamış sağolsun sert ya acayip yardım etti.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back