Savage gear Sandeel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avlandığımız bölgeye göre değişse de renk olarak pearl silver isimli beyaz sanırım çoğu yerde işe yarayacaktır.
Ben en az 1. 5 metre derin su gerektiren sandeel'i uzun süredir kullanmıyorum. Sığ suda iğne sırtta olduğundan burnu zemine sürtse de takılma riski az. Dibe sürterek gelen yerde de bu silikonun levrek yakaladığını gördüm.

Kullandığım zamanlar yeşil olanı ilk ithal edilen olduğu için tekneden kullanmış çok iyi sonuçlar almıştım. Hatta sinarit de yakalamıştım. Sonraları çevremde, limon denilen beyaz gövdeli sarı sırtlı portakal rengi karınlı ile akşam üzeri alınan birkaç levreğe şahit oldum. Yeşil ve siyaha yakın koyu yeşil benim ilk kullanıp memnun kaldığım renklerdi.
Mavi sularda yine mavi renklinin işe yaratacağını sanıyorum.
Bulanık sularda ve karanlık saatlerde beyaz ve limonu öneririm. 23 gramı yani en küçük olanı tercih edin.

Sonraları birçok markanın çeşitli silikonlarını kullandım. Fakat kafamda hala en iyi shad olarak 4 play var.

Yılan Balığı biçimliler içinde de Savagear sandeel ilk Sırada ikincisi ise Berkley.
Tabii bu benim gözlemim her silikonu yeterince denemiş olmam mümkün değil.

Bilgiler için teşekkür ederim. Maalesef beyaz bulamadım; yeşil ve pembe aldım. Özellikle pembeyi çok merak ediyorum, kullandıktan sonra bilgilendirme yaparım.

10 gramlık olanlarından kullanıyorum daha levrek getirmedi, ama bi çok kaya ve orfoz aldım.biraz lrf gibi oluyor yaptığım iş.sarım hızını o an dibe vurduğunu hissettiğim an bi tık hızlandırarak belirliyorum.takılmalar oluyor arada ama çabuk kurtuluyor takıldığı yerden.bu arada altı parlak simli üzeri koyu yeşil olanı ile daha fazla iş yaptım.

kafayla beraber 12.5 santim olan dan aldım . 10 gram kafa 7 gram silikon.
kafaya takılan kısımdan bir kaç santim kesip kısaltsak sıkıntı olurmu acaba ?

raglou dediğiniz hani şu zargana topu arkası atılan hangi sahtedir ? Google hazretlerine raglou yazınca bir sürü sonuç çıkarıyor çok merak ettim. bu arada SG sandeel in birçok yeni rengi çıkmış kullanıp en çok iş yapan modelleri yazabilirmisiniz arkadaşlar
sandeel_b.jpg

Çok tşekkür ederim . zargana topu arkasına genellikle kaç gr jig head ile kullanıyorsunuz bunu ? birde toptan sonra kaç kulaç beden bırakıyorsunuz ? tabi derinlik önemli burada. ben bombardo arkasına yapmayı düşünüyorum .

bu arada mesajı yazdıktan sonra dikkatimi çekti bunlar sanki kendinden iğneli jighead takılmıyor sanki . bunu kullanırken takımı nasıl yapıyorsunuz ?

evet bu video da tam da düşünüdüğüm şey yapılmış. birde bunu derin yerlerde dipten nasıl getiririz onu düşünüyorum nasıl bir takım yapılabilir acaba ? tem tekne hem de sörf kamışı ile ?

Back