Savage gear SGS6 15 50 uygun makina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mohac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mohac

Daimi Üye
Tepki
745
Ödül
103
Bir arkadaşım başlıkta yazan kamıştan aldı sgs6 290m 15 50gr buna uygun makina almak istiyor ama kararsız kaldı ağırlıkli dişli avinda kullanılacak Shimano 3000hg veya 4000 ikiside 87 sarıyor bu boyuttan hangisi kamışa daha iyi uyum sağlayacaktır?

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamışın ilk halkasına bağlı aslında, ilk halka genişse 4000lik makine daha iyi olacaktır (dişli boyutu vs büyüyecek, güç ve dayanıklılık artar) şahsi görüşüm.

O kamışa benim tercihim 4000 lik makine olur du @ugryy söylediği gibi ilk halka yanlış hatırlamıyorsam büyük olması lazım

Bir arkadaşım başlıkta yazan kamıştan aldı sgs6 290m 15 50gr buna uygun makina almak istiyor ama kararsız kaldı ağırlıkli dişli avinda kullanılacak Shimano 3000hg veya 4000 ikiside 87 sarıyor bu boyuttan hangisi kamışa daha iyi uyum sağlayacaktır?

Aynı kamisin 30/70 olaniyla yakalamadigim balik kalmadı gibi bişey. Üzerinde daiwa bgrr lt5000 dcxh ile kullaniyorum ve çok yakıştırıyorum. Bir turda 105 cm misina topluyor, kuşgözü, kopma patlama hiç bir sorun yaşamıyorum ve atışlarda özellikle su üstü sahtelerle avlanirken inanılmaz erim sağlıyor. Bir dönem 4000 lik okuma azores ile kullandım atış yaptıktan sonra makine ip salarken kamisa yetisemedigini bariz hissettiriyordu , ve mesafe kısa kalıyordu. Bu yüzden aynı makineden bir tane daha aldım. Yine kendisi bilir ama ben 5000 öneririm hocam.

4000 kafa sipariş etmis bencede doğrusunu yaptı.

Back