Taha'cım lrf değilse de light spinning için aldım alalı bir ay oldu. Daha kullanmak nasip olmadı. Kamışı inceledim hoşuma gitti ve aldım. Ama henüz kullanmadığım için değiştirme imkanım var. Okumlu yorumlar gelirse değiştirmeyeceğim.Savaş Dursun ustanin sürekli lrf light spin avlarında sıklıkla kullandığı kamış istavrit de yakaladı köpek balığıda.. Bence gayet kaliteli bir kamış..
Kardeşim ilk olumlu yorum senden geldi. Cumaya kadar illaki kullananlar da yorum yapacaktır. Savaş Dursun videolarını izledim ama sanki kullandığı kamış benimkinden farklı gibi. Üstünde beyaz şeridi falan var. Benimki dümdüz kahverengi bir kamış. Ama tüm videolarını izlemedim tabi.Bence değiştirme abi güzel kamış yedek parça sorunuda yok..
Tekneden yemli olarak köpek balığı avliyor o videoyu bi izle derim.. 🙂Kardeşim ilk olumlu yorum senden geldi. Cumaya kadar illaki kullananlar da yorum yapacaktır. Savaş Dursun videolarını izledim ama sanki kullandığı kamış benimkinden farklı gibi. Üstünde beyaz şeridi falan var. Benimki dümdüz kahverengi bir kamış. Ama tüm videolarını izlemedim tabi.