Savagear Custom UL 3-10gr 221cm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arcan

Aktif Üye
Tepki
618
Ödül
103
Herkese merhaba. Bu kamış hakkında tecrübesi olanların yorumlarını alabilirmiyim?? Özellikle kullananların yorumları benim için çok önemli. Hepinize rastgele.

Savaş Dursun ustanin sürekli lrf light spin avlarında sıklıkla kullandığı kamış istavrit de yakaladı köpek balığıda.. Bence gayet kaliteli bir kamış..

Savaş Dursun ustanin sürekli lrf light spin avlarında sıklıkla kullandığı kamış istavrit de yakaladı köpek balığıda.. Bence gayet kaliteli bir kamış..
Taha'cım lrf değilse de light spinning için aldım alalı bir ay oldu. Daha kullanmak nasip olmadı. Kamışı inceledim hoşuma gitti ve aldım. Ama henüz kullanmadığım için değiştirme imkanım var. Okumlu yorumlar gelirse değiştirmeyeceğim.

Bence değiştirme abi güzel kamış yedek parça sorunuda yok..

Bence değiştirme abi güzel kamış yedek parça sorunuda yok..
Kardeşim ilk olumlu yorum senden geldi. Cumaya kadar illaki kullananlar da yorum yapacaktır. Savaş Dursun videolarını izledim ama sanki kullandığı kamış benimkinden farklı gibi. Üstünde beyaz şeridi falan var. Benimki dümdüz kahverengi bir kamış. Ama tüm videolarını izlemedim tabi.

Kardeşim ilk olumlu yorum senden geldi. Cumaya kadar illaki kullananlar da yorum yapacaktır. Savaş Dursun videolarını izledim ama sanki kullandığı kamış benimkinden farklı gibi. Üstünde beyaz şeridi falan var. Benimki dümdüz kahverengi bir kamış. Ama tüm videolarını izlemedim tabi.
Tekneden yemli olarak köpek balığı avliyor o videoyu bi izle derim.. 🙂

Back