Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savant Mi Revengermi Yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Aykut
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bogazda kullanmak icin surf kamis alicam makinem raw 2 65 iki kamis arasinda kaldim okuma savant 4.20 ve okuma revenger 420 hangisini tercih etmeliyim tesekkurler

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Savant kurşun arkası için ideal fakat hissiyatı düşük, çaparide yorar diye düşünüyorum. savant sağır bir kamış. çapari ağırlıklı kullanıcam diyorsanız revenger, ama kurşun arkası için kullanacaksanız savant olabilir.

Adı
Aykut
Kan Grubu
O Rh Negatif
Savant kurşun arkası için ideal fakat hissiyatı düşük, çaparide yorar diye düşünüyorum. savant sağır bir kamış. çapari ağırlıklı kullanıcam diyorsanız revenger, ama kurşun arkası için kullanacaksanız savant olabilir.
Her ikisinede gidebilcek birsey olsun istiyorum yeri geldiginde 60 gr kursunda aticam istavrit icin

Adı
Aykut
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bi arkadasim satiyorda hem savant hemde revenger var elinde tanesine 300 diyor hangisini alsam kararsiz kaldim

Adı
Aykut
Kan Grubu
O Rh Negatif
Simdi listeye birde lineeffe speder katildi 3 kamistan hangisini tavsiye edersiniz bu kamisin agirligi 420 gr mis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...