mertmentes
Yeni Üye
Konyada göl ve barajlarda bekleyerek uzağa atarak avlanacağım hedef balığım genel olarak sazan rica etsem kamış ve makine önerir misiniz bütcem 4 civarı
Sazan için hangisi daha iyi olur siz daha bilirsiniz ustam makinenin surf mu yoksa baitrunner mı ona da karar veremedim sizce hangisi daha iyi olurMerhaba Mert , teleskobik kamış mı düşünüyorsun yoksa parçalı mı ona göre öneri yapayım .
Sazan en verimli zamanı sonbahar ayları eylül-ekim, kasım ortalarına kadar , yazları pek verimli olmuyor özelikler çok sıcaklada , şöyle bir makina var kafa yapısı surfa yakın hem bait runner (link)Sazan için hangisi daha iyi olur siz daha bilirsiniz ustam makinenin surf mu yoksa baitrunner mı ona da karar veremedim sizce hangisi daha iyi olur
İşin idealine bakarsan "sadece sazan için üretilmiş kamışlar ve makineler" var.Sazan için hangisi daha iyi olur siz daha bilirsiniz ustam makinenin surf mu yoksa baitrunner mı ona da karar veremedim sizce hangisi daha iyi olur
Markası nasıl hocamSazan en verimli zamanı sonbahar ayları eylül-ekim, kasım ortalarına kadar , yazları pek verimli olmuyor özelikler çok sıcaklada , şöyle bir makina var kafa yapısı surfa yakın hem bait runner (link)
Sazan için aldığım sistemleri turna alabalık sudak gibi balıklarda da kullanabilir miyimİşin idealine bakarsan "sadece sazan için üretilmiş kamışlar ve makineler" var.
Sazana özel sehpa, alarm ve diğer bir çok aksesuarlar var.
Çok teşekkür ederimSpro iyi markadır Türkiye de pek bilinmez ama çoğu markadan kaliteli ürünler üretiyor , yemli olarak turna ve sudakta kullanabilirsin 3,60 genelde yeterli oluyor ama mesafe önemli ise 3,90 da alabilirsin , taşıma sıkıntın yoksa , iki parçalı yada 3 parçalıllar daha iyi olur daha sağlam ve uzak mesefaye atarsın.