serkankyn Aktif Üye Kayıt 23 Eyl 2015 Mesaj 226 Tepki 322 Ödül 73 Şehir İST/Bakırköy 18 May 2017 #21 tebrikler
ozgurocgur Yeni Üye Kayıt 31 Mar 2017 Mesaj 25 Tepki 30 Ödül 15 Yaş 40 Şehir Canakkale 19 May 2017 #22 Masallah cok guzel av olmus, Okurken ben bile heycan yaptim tebrikler 👍
_Rastgele_ Daimi Üye Kayıt 20 Eki 2013 Mesaj 1,891 Tepki 3,081 Ödül 113 Yaş 45 Şehir İSTANBUL 21 May 2017 #23 ayhan arıkan demiş ki: Maşaallah avlarınız daim olsun. Bende özendim Paşa'ya Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hepsini görüntüle... serkankyn demiş ki: tebrikler Hepsini görüntüle... ozgurocgur demiş ki: Masallah cok guzel av olmus, Okurken ben bile heycan yaptim tebrikler 👍 Hepsini görüntüle... Teşekkürler , zor bir balık değil emek veren bir gün kısmetini alacaktır RASTGELE...
ayhan arıkan demiş ki: Maşaallah avlarınız daim olsun. Bende özendim Paşa'ya Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hepsini görüntüle... serkankyn demiş ki: tebrikler Hepsini görüntüle... ozgurocgur demiş ki: Masallah cok guzel av olmus, Okurken ben bile heycan yaptim tebrikler 👍 Hepsini görüntüle... Teşekkürler , zor bir balık değil emek veren bir gün kısmetini alacaktır RASTGELE...