_Rastgele_
Daimi Üye
Teşekkürler , bir ara aklımaza gelmedi değil hani , yüksekçe bir kaya'nın üstünde olması kutrardı depikten 😀Ben olsam 3. balıktan sonra Kemal Ağa'nın sırtına bir depik atıp denize yuvarlar ava devam ederdim 🤣 Tebrikler...
Teşekkürler , bir ara aklımaza gelmedi değil hani , yüksekçe bir kaya'nın üstünde olması kutrardı depikten 😀Ben olsam 3. balıktan sonra Kemal Ağa'nın sırtına bir depik atıp denize yuvarlar ava devam ederdim 🤣 Tebrikler...
Herkez kemal aga'nın attığı yere atınca maketler su'da çarpışıyordu resmen 😀 o engamede balığı yine alan bi türlü değişmedi 😀😀aslında benim bi ara aklımdan ya omuzlarına çıkıptamı atsam yada tam arkasından mı atsam diye geçmedi değil 🤣🤣🤣🤣
Teşekkürler daha iyi avlar size'de nasip olsun .Tebrikler süper bir av ve çok güzel bir anlatım olmuş.
Sensey de ekipman aynımıydı misina kalınlığı sahte makina devir oranı vb.
Teşekkürler kardeşim darısı sizin ekibe olur inşaALLAH .abim her zaman ki gibi süpersiniz tebrik ederim, kemal abinin üstünde olduğu kaya parçasını bir daha ki sefere sırayla dönersiniz artık 🙂 bu kadar güzel bir av gününü de kazasız belasız sonlanmış olması da ayrıca şükredilmesi gereken bir konu , avların daim olsun abi kal sağlıcakla
Teşekkürler gerçekten heycan ve adranalin dolu bir geceydi 🙂o anlatış ne ya heyecana heyecan katıyor.Helal olsun senseye😀😀😀