Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seaguar İp Ve Alternatifleri

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,
Bununla ilgili bir kaç konu mevcut fakat detayında aradığım bilgiye ulaşamadığım için konu açmak istedim.
Ben yaklaşık 1 sene falan seaguar pe 8x multicolor ip kullandım, bu misinanın erimi ve mumlu yumuşak yapısına hayran kaldım.

Misinamı bir kaza sonucu kaybettikten sonra baya bir araştırma yaptım ve shimano kairiki ip aldım.

Shimano, seaguar 'a göre çok sert kırılgan bir yapıda geldi bana ama şöylede bir isteğim var,
seaguar yapısında mumlu, yumuşak fakat renk olarak yeşil olsun istiyorum.
Seaguar 'ın kureha diye bir modeli var seabass flash green diyede geçiyor ama yapısı nasıl bilmiyorum.

Biraz uzattım biliyorum, sonuç olarak istediğim ip MUMLU, YUMUŞAK YAPIDA, YEŞİL kaliteli bir ip.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam selamlar. Bende cuma günü ip aldım. Yerinde de sardırdım makinaya. Sea horse luxury 9x 0.08 aldım. İnanılmaz memnun kaldım. Acemi olmama rağmen geceden sabaha belki 500-600 atış yapmama rağmen 1 kez bile düğüm olmadı. Ayrıca erim olarak çok iyiydi. Bir şeyi hepsinden daha çok beğendim. Yuvarlak yapıda aynı monomisina gibi yuvarlak ve oldukça yumuşaktı. Eğer bayiden alım yapıyorsanız ve denk gelirseniz yerinde inceleyin derim.
Bu arada bende kairiki 4x almak için gittim ve arkadaşımın tavsiyesiyle bunu aldım.

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.
Benim seaguar'da hissettiğim en büyük fark elini ipe sürdüğünde yağ gibi akmasaydı iyi bir mumlama yapılmıştı anlaşılan.
Ben Shimano'yu kötülemek için yazmadım ama bir daha alırmısın diye sorsalar HAYIR derim :)
En son gidip bir mağazada tüm ipleri teker teker elleyeceğim anlaşılan.

Ayrıca japon sitelerinden alım yapma işini öğrenebilirsem direk yerinden sipariş vermek istiyorum

soulflyy

Üye
Adı
Ozan Özdemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
1-1.5 yıl oldu sanırım bu misinayı kullanmaya başlayalı, en ufak bir deformasyon oluşmadı, çok memnunum şahsen. Yumuşak güzel bir ip

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gosen'lerle ilgili yorumlar hep olumlu, gidip
1-1.5 yıl oldu sanırım bu misinayı kullanmaya başlayalı, en ufak bir deformasyon oluşmadı, çok memnunum şahsen. Yumuşak güzel bir ip

usta güzelde bunu nerden bulacaz :) buda aynı seaguar gibi japon malı ve Türkiye 'de satışı yok

soulflyy

Üye
Adı
Ozan Özdemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif

usta güzelde bunu nerden bulacaz :) buda aynı seaguar gibi japon malı ve Türkiye 'de satışı yok
İzmirde çağlar av adındaki mağazadan almıştım, web sitesi üzerinden de satış yapıyorlar, normalde başka bir ip için uğramıştım satıcı arkadaşın ısrarlı tavsiyesi üzerine bu markayı aldım, aliexpreste de bu üründen var aynı kalitede mi bilmiyorum.

soulflyy

Üye
Adı
Ozan Özdemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif

İzmirde çağlar av adındaki mağazadan almıştım, web sitesi üzerinden de satış yapıyorlar, normalde başka bir ip için uğramıştım satıcı arkadaşın ısrarlı tavsiyesi üzerine bu markayı aldım, aliexpreste de bu üründen var aynı kalitede mi bilmiyorum

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fins var hocam kendiminde yillardir kullandigi.
Dediginiz ozelliklere sahip ve bende yesil renk kullaniyorum.Gayet guzel misinadir bilginiz olsun.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi