Seahawk 4 Bot

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Tepki
322
Ödül
73
İzmitte yaşıyorum ve her haftasonu marinadan tekneler ile istavrite açılıyorum. Malum henüz büyük balık olarak adlandırdığımız kuzular gelemediler sularımıza 🙂 Sabah 6-7, akşamları 16:00'dan 20:00'ye kadar denizde balık peşindeyim
smile.gif

Sürekli kiralık teknelerle gitmenin masrafı çok gelmeye başladı. (Günlük 20x2'den 2 günde ise 80 Liraya tekabul ediyor..) Elimde seahawk 4 şişmet bot mevcut. Buna uygun bir motor tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum

intex-seahawk-4-bot-set-intex-68351-sisme-bot-deniz-nehir-botu-3.jpg

abi bu bot sanki motora uygun değil ama genede sen bilirsin. şarjlı motorlar var bide düşük bgli motorlar işini görür gibi ne kadar mesafe gidiceksin açılcanmı bilemedim ama ben fiber 4,60 9,9 motorla bile tırstım en son 🙂 sana kalmış

Yok yahu uygun ama ben bulamadım. Uygun bir motor bulursam affetmem alıcam hemen 🙂 İzmitten açılıcam. mesafem 6-7 km olsun en fazla..
intex-seahawk-4-bot-set-intex-68351-sisme-bot-deniz-nehir-botu-10.jpg

Baksanıza adamlar bağlamış elektrikliyi 🙂 ama çok kararsız kaldım nasıl birşey alsam diye ?

Haklısın abi o konuda. Ama maddiyatı düşününce ayda 320 lira gibi para yapıyor 🙂 Tehlikeli sularda bulunmazsam birşey olmaz gibime geliyor 🙂

dediğim gibi ben açık denize çıkmadım fiberle iç denizde gezdim ama fiber bana güven vermedi nerdeyse 5mt şimdi bu bot şişme bi rüzgar alır gider seni daha hızlı sürüklenir ve güçlü motor ister ama sen bilirsin kano avcılığı diye birşey paylaştı arkadaş ona bi bak istersen.

Resimdeki motor elektrikli yani akülü botu geçtim motor dahi güvenli olmaz🙂resimdeki bot deniz kıyısında eğlence amaçlı kullanılabilir ben hiç riske girmeyin derim

Back