Aranıyor Seaspin Pro-q serisi rapala aranıyor

redarmoni

Üye
Tepki
19
Ödül
13
Herkese merhaba
Aşağıdaki linkte çeşitli google görsellerini görebileceğiniz Seaspin markasının Pro-q serisine ait 9,12 ve 14,5 cm'lik modellerinden elinde bulunup satmak isteyen varsa talibim..Önceliğim 12 ve 14,5 cm'liklerdir..İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

(link)

NOT: Sıfır ya da kullanılmış,her iki seçeneği de değerlendirebilirim.Ancak lütfen ilgili marka ve kod dışında alternatif öneriler için mesaj atmayınız..Ben nokta atışı olarak bu sahteyi arıyorum

Takım çantamın her zaman bulundurdururum (9 cm mavi, pembe ve gri olan renkler). Ayrıca 3-4 tane 12 cm mavi ve gri (ACC) kutusunda hiç kullanılmamış duruyor. 12 cm benim av bölgemde fazla büyük olduğundan hiç kullanmamıştım. Hatta geçenlerde bir adet mavi olanını yeni atçeke başlayan bir arkadaşıma hediye ettim. Ama şimdi kıymete bindi. Bunları hiç kimseye vermem 🙂

Takım çantamın her zaman bulundurdururum (9 cm mavi, pembe ve gri olan renkler). Ayrıca 3-4 tane 12 cm mavi ve gri (ACC) kutusunda hiç kullanılmamış duruyor. 12 cm benim av bölgemde fazla büyük olduğundan hiç kullanmamıştım. Hatta geçenlerde bir adet mavi olanını yeni atçeke başlayan bir arkadaşıma hediye ettim. Ama şimdi kıymete bindi. Bunları hiç kimseye vermem 🙂

Hocam ben de heyecan yaptım satılık diye,o kadar mesajı boşuna okuttun bana 🙂
Yine de satmayı düşünürseniz haberim olsun
Teşekkürler

Hocam ben de heyecan yaptım satılık diye,o kadar mesajı boşuna okuttun bana 🙂
Yine de satmayı düşünürseniz haberim olsun
Teşekkürler
Uygar ben 9 cm likle iyi levrek ve kofana alıyorum. Efsane Fatih KOÇ kardeşim de bilir. Satmam ama Fethiye'ye eve gidince bir eve bakayım. 12 cm mavileri fazla almıştım. Hatırlayamıyorum, ama eğer iki taneyse birini hediye ederim. Sağlıcakla kal

Uygar ben 9 cm likle iyi levrek ve kofana alıyorum. Efsane Fatih KOÇ kardeşim de bilir. Satmam ama Fethiye'ye eve gidince bir eve bakayım. 12 cm mavileri fazla almıştım. Hatırlayamıyorum, ama eğer iki taneyse birini hediye ederim. Sağlıcakla kal
Çok teşekkür ederim İbrahim Bey..Valla hayır demem bu jestinize..İnanılmaz da sevinirim..Çok çok teşekkürler

Uygar bey sizinle yaptığım bir alışverişte benden bu sahtenin 12 cm beyaz olanını almıştınız diye hatırlıyorum. Gerçekten güzel bir modeldir. İyi mesafelere ulaşabilen ve kolay aksiyon alabilen bir sahte.

Uygar bey sizinle yaptığım bir alışverişte benden bu sahtenin 12 cm beyaz olanını almıştınız diye hatırlıyorum. Gerçekten güzel bir modeldir. İyi mesafelere ulaşabilen ve kolay aksiyon alabilen bir sahte.
Merhaba Alper Bey,aynen sizden almıştım,çok sevdim bu sahteyi ama bu yaz Bodrum'da dubalara taktırdım alamadım da..Kaldı..Yenisini hazırolta'dan sipariş ettim.
Teşekkürler

Back