(link) Burada bir crossfire var. Hiç fena değil bu sana linkini gönderdiğim. Ama imkan varsa Ninja al derim.Tavsiyen için teşekkür ederim. Crossfire modelide iyimidir?
(link) Burada bir crossfire var. Hiç fena değil bu sana linkini gönderdiğim. Ama imkan varsa Ninja al derim.Tavsiyen için teşekkür ederim. Crossfire modelide iyimidir?
Ürün stokta yok hocam.Aşağıdaki ürün gayet güzel fiyatta ayrıca 4000 lik olanıda piyasaya göre indirimde.
(link)
Gördüğüm kadarıyla İstanbul'dasınız oradaki mağazalarının çoğunda gözüküyor almayı düşünüyorsanız gidip yerinde görerek alabilirsiniz.Ürün stokta yok hocam.
Satıcıya sormak istemiyorum çünkü elinde olanı satmaya calısıcak bana. Sedonayi hem model olarak hemde hafiflik olarak beğenmiştim. Gear dişli vitesi denen bi olayda varmış. Aslında çok kafa yormamak bi tanesini alıp geçmek gerekiyor.Ben daiwa ninja 3000 makina,daiwa ninja kamış kullandım buradaki yorumlara bakıpta karar verme . Yaklaşık 3 ay kullandım çok kötü değil çok iyide değil. Orta sınıf diyebilirim. Memnun kalmadım atışları çok kötü değil iyide ,çekişi fena değil,sarım hızı yavaş,sağlamlık açısından evet sağlam ama bize lazım olan ne hafiflik hız . Bu da ne demek oluyor makina shimano kamış daiwa olabilir . Birde gidip yerinde bilgi alın daha faydalı olacaktır. Buradaki yorumlara bakıpta karar verme derken kötü niyetle değil hani bir eline alıp bakmak var birde sadece yorumlara dayanarak,yoksa burada çok usta Kişiler elbette var bende tavsiye dinliyorum ama gidip görüyorum tavsiye edilen ürünü.