Şehirler arası yolculuk yapabilecek servis/Otobüs arıyoruz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aybata74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aybata74

Daimi Üye
Tepki
24
Ödül
28
Arkadaşlar 02.11.2012 - 04.11.2012 tarihleri arasında yolculuk yapabileceğimiz servis aracı arıyoruz maksimum 20 kişi olacağız, Bu işi yapan veya tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
İlgilenen arkadaşlar bana pm atarak dönebilirler,
Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar 02.10.2012 - 04.10.2012 tarihleri arasında yolculuk yapabileceğimiz servis aracı arıyoruz maksimum 20 kişi olacağız, Bu işi yapan veya tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
İlgilenen arkadaşlar bana pm atarak dönebilirler,
Şimdiden teşekkür ederim...

Belki biliyorsunuzdur belediyelerin birçoğu bu hizmeti veriyor, mesela Fatih belediyesi 15 kişi başvurursa ve uygun aracı varsa siz sadece mazotunu koyuyorsunuz ve şöförün yevmiyesiyle konaklamasını sağlıyorsunuz size araç veriyorlar, daha fazla detayı bilmiyorum. Mesela bir cenaze durumunda ücretsiz araçta sağlanıyor.

Belki biliyorsunuzdur belediyelerin birçoğu bu hizmeti veriyor, mesela Fatih belediyesi 15 kişi başvurursa ve uygun aracı varsa siz sadece mazotunu koyuyorsunuz ve şöförün yevmiyesiyle konaklamasını sağlıyorsunuz size araç veriyorlar, daha fazla detayı bilmiyorum. Mesela bir cenaze durumunda ücretsiz araçta sağlanıyor.

Teşekkürler Nejat abi, Buraya yazdımki bu işe yapan varsa o da ekmeğini kazansın, O kadar boş vaktimiz olmuyor malesef, Teşekkür ederim...

Sivrice operasyonu mu bu Gökhan?
Şimdiden söyleyeyim, kıyılar iskele vesaire ile bitirilmiş durumda.
Kıyıdan balık zor yani..🙁

Sivrice operasyonu mu bu Gökhan?
Şimdiden söyleyeyim, kıyılar iskele vesaire ile bitirilmiş durumda.
Kıyıdan balık zor yani..🙁

Evet Şeref abi Sivriceye gideceğiz, Tekne işini'de hallettik ama 24 saat teknede olamayacağız tabi, kıyıdan nasıl yapıcaz onada gidince bakacağız artık...

Evet Şeref abi Sivriceye gideceğiz, Tekne işini'de hallettik ama 24 saat teknede olamayacağız tabi, kıyıdan nasıl yapıcaz onada gidince bakacağız artık...

Her gidişimde balık yakaladığım (sokakağzı yolu istikameti) kıyılar iskelelerle aşılmaz hale gelmiş.
Sokakağzı limanında denenebilir..

Back