Selam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zokacı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zokacı;
Aramıza hoş geldin...İyi paylaşımlar dilerim....

hoşgeldiniz,
maşallah baya bi sinoplu hemşerimiz oldu bu forumda
heryaz gelmeye çalışıyorum sinop a ama hiç balık tutmayı denememiştim. bu yaz nasip olursa denemeyi düşünüyorum.

hoşbulduk balık amaçlı gelirseniz en verimli zaman eylül 15 kasım 30 arası

Zokacı;
Aramıza hoş geldin...İyi paylaşımlar dilerim....
0 Rh +

hoşbulduk inşallah güzel olaylar yaşarız ve yaşatırız

Hoşgeldin zokacı hemşerim isminizi belirtmemişsiniz emekliliğime 1,5 yıl kaldı inşallah oralarda görüşürüz.

İsminizi bilmediğim için size abi diye hitap ediyorum kusura bakmayın lütfen.Aramıza hoşgeldiniz abi.

hoş bulduk isimim nejdet tanıştığımıza memnun oldumilerde balık tutma fırsatıda buluruz inşallah

Bende memnun oldum Nejdet abi.Fırsat buldukça gideriz tabi ki abi balığa.

M.Murat Özcan
Sinop

bildiğin gibi buralarda genelde çapari ve yemli el oltası kullanılıyor spin pek kullanılan yöntem değil bende yeni merak sardım tek merakımız balıkla mucadele edip heyecan yaşamak 100 gr çinekop bile yerimizden hoplatıyor sizler bu işi biraz ileri safhada yaşıyorsunuz inşallah bizde tecrübelerinizden faydalanırız

Bende memnun oldum Nejdet abi.Fırsat buldukça gideriz tabi ki abi balığa.

M.Murat Özcan
Sinop

bildiğin gibi buralarda genelde çapari ve yemli el oltası kullanılıyor spin pek kullanılan yöntem değil bende yeni merak sardım tek merakımız balıkla mucadele edip heyecan yaşamak 100 gr çinekop bile yerimizden hoplatıyor sizler bu işi biraz ileri safhada yaşıyorsunuz inşallah bizde tecrübelerinizden faydalanırız

Abi seve seve yardımcı olurum at çek avında😉

Back