Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serbest dalış zıpkın avcılıgına başlamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Smyrni

Yeni Üye
Adı
Çağatay Çalışır
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar istanbul tuzlada yaşıyorum zıpkın ile avlanmaya başlamak istiyorum daha önce hiç yapmadım yaşadığım yer ve çevresi bu iş için uygun mu nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz ? Balıkçılık dünyasında yeniyim olta içinde bu çevrede nerelere gidebilirim yeni başlayan biri oldugum için tecrübeli kişileri de rahatsız etmek istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Çağatay
Zıpkın (dalış) işi şakaya gelmez.
Bir balıkadam kulübüne gidip eğitim almalısın.
Bu ucuz olmayabilir ama oksijensiz kalıp sakat kalmaktan ya da ölmekten çok daha ekonomiktir.
Sığ sularda da ölümler ve felçle sonuçlanan yaralanmalar olabileceğini hatırlatmak isterim.
Dalış yaparken yanında bir arkadaşının da olması gerekir.

Smyrni

Yeni Üye
Adı
Çağatay Çalışır
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Çağatay
Zıpkın (dalış) işi şakaya gelmez.
Bir balıkadam kulübüne gidip eğitim almalısın.
Bu ucuz olmayabilir ama oksijensiz kalıp sakat kalmaktan ya da ölmekten çok daha ekonomiktir.
Sığ sularda da ölümler ve felçle sonuçlanan yaralanmalar olabileceğini hatırlatmak isterim.
Dalış yaparken yanında bir arkadaşının da olması gerekir.
Hoş buldum Şeref abi Tuzla ve çevresinde eğitim alabileceğim kurum var mı peki sertifakalı dalgıç eğitimi günlük hayatımda da çok işime yarayabilir.

Son düzenleme:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş buldum Şeref abi Tuzla ve çevresinde eğitim alabileceğim kurum var mı peki sertifakalı dalgıç eğitimi günlük hayatımda da çok işime yarayabilir.
Ben bilmem ama google bilir.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba. Sorularına mümkün mertebe cevap vermeye çalışırım, ister buradan yazabilir istersen de instagram üzerinden ulaşabilir ve iletişime geçebilirsin. Rifat Karababa yazman yeterli, rastgele.