Serpme ağ ile av

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mohac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek elle kullanılan deniz serpmesi videomuz yayında. Ben ilk defa bugün video çekimi için kullandım ve bir bayan olarak hiç zorlanmadım

çok iyiyimiş ama biraz ufak sanki , nereden temin ettiniz ? bir boy büyüğü olsa süper olur.
bide fiyat bilgisi paylaşırmısınız,

teşekkürler

Konuyu ne için açtım nerelere geldi

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu ne için açtım nerelere geldi

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla buna uygun bi fıkra var ama burda anlatmıyayım şimdi
gerçekten amacından çıktı konu 🙂)) sorry

Konu serpme ağ kullanmaya teşvik gibi oldu harbiden, @BaşMinekolos abi gemlikte denk getirirsem deniz falan demem şikayet ederim, serpme demem sirkülere aykırı yemlik ağ kullanıyor derim 😀
Aramızda ispiyoncular var sanırım 🙂 valla ben kanunlara uyarım 🙂 koskoca tebliğ var kardeşim 🙂)))

Galata köprüsünden atabiliyor muyuz bunu ? 🤣
Melih hocam sen bi olay çıkartacaksın sanki 🙂))

İnternete çemberli serpme yazıp arayınca bu ürün gelmişti..sadece bu boyda olanını ithal etmişler yerli üretim yok..fiyat o zaman 400 tl çıkarındaydı.. yem balığı avlamak için ben de daha büyüğünü istiyorum ..normal bir serpme ağına çember monte etmek çok basit..yakında bir tane yapacağım..

İnternete çemberli serpme yazıp arayınca bu ürün gelmişti..sadece bu boyda olanını ithal etmişler yerli üretim yok..fiyat o zaman 400 tl çıkarındaydı.. yem balığı avlamak için ben de daha büyüğünü istiyorum ..normal bir serpme ağına çember monte etmek çok basit..yakında bir tane yapacağım..
bu ebatta bi serpme için fiyatı biraz abartmışlar sanki 🙂

Back