Sevgili Değerli Kardeşlerim Ve Abilerim

Hoşgeldiniz.
Doğrudan konuya gireyim. Biz İstanbullular'ın canlı boru kurdu derdine derman olabilirsiniz umarım. 🙂
Özellikle kış aylarında canımız çıkıyor kurt bulacağız diye, sonuç olarak da çoğu zaman maalesef bulamıyoruz.
Hoş buldum İyi akşamlar bizim birinci kalemimiz mamun ve sülünezdir boru kurdu olarak biz pek tercih etmiyoruz az geliyor boş çıkıyor ama yine de düzenli çalışan birini bulursak size yardımcı oluruz

İzmir Karabağlarda İkamet Etmekteyim Eskiizmirde Balık Avı Malzemeleri Ve Canlı Yem Üzerine Satış Ve Pazarlama İşiyle Meşgulüm Burada Bulunmamın Amacı Sizlere Sportif Ve Ticari Balık Avı Yakalama Konusunda Bilgilendirmeler Ve İşletemem Hakkında Açık Ve Net Video Ve Fotoğraflarla Ufak çaplı izah yayın amaçlı İlerleyen Zamanlarda Tuttuğumuz Balık Avı Raporlarını Paylaşmak Ve Gereken Konularda Bilgi Alışverişinde Bulunmak
Hoşgeldiniz

Eski bir İzmir'li olarak bence kalıpları yıkalım İstanbul'da sülünez deneyelim.
Eski bir İstanbul'lu olarak midye deneyin derim. 😉
Öte yandan gençlikte Silivri'de sabah sığlıkta bolca sülünez toplar, gece de kayalıkta eşkina avlardık. Hatta bir abimiz kalan sülünezleri midye gibi kızartır afiyetle yerdi. 😃 Bölge olduğu gibi kumluk malum, bolca sülünez (biz sülina derdik) halen de vardır bence.

Eski bir İstanbul'lu olarak midye deneyin derim. 😉
Öte yandan gençlikte Silivri'de sabah sığlıkta bolca sülünez toplar, gece de kayalıkta eşkina avlardık. Hatta bir abimiz kalan sülünezleri midye gibi kızartır afiyetle yerdi. 😃 Bölge olduğu gibi kumluk malum, bolca sülünez (biz sülina derdik) halen de vardır bence.
Ben midye içini komple bütün şekilde iğneye takarak yem ipi ile sarıp bostancıdan eşkina almıştım. Ama yumuşak olduğu için takması da zor iğnede kalması da. Elimizden geldiği kadar yapacağız bir şeyler. Kendiniz çıkartamıyorsanız benim gibi 🙂 İstanbul'da midye bulmakta sorun. Sülünez ile kadıköy ile yanından minekop alınan bir video var herkes ilgili olduğu için görmüştür herhalde. Hepsini deneyeceuk artık.

Back