Sevgiliye ucu yanik mektup

balıkçıı

Daimi Üye
Tepki
477
Ödül
103
levrek aşktır, tutkudur,o her zaman anılardadır ,gönüllerdedir.28,11,2017 bu gün sevgiliyle buluşma ümidi ile sabah 6 da düştüm yollara arabaya bindim ve meraya dogru yola koyuldum.hava hafiften yagmur çıseliyordu yolda aklımda zaman zaman vuslata erdigim levrekler geliyor acaba bugun nasibimizde buluşma özlemimizi giderebilecekmiyim diye geciriyordum.deniz kenarına geldigimde ruhumun derinliklerini öylesine bir huzur kaplamıştı ki mutluluk tavan yapmıştı.bir elimde kepçe bir elimde kamış sırtımda takım çantam sonunda buluşma yerime gelmiştim.temiz havayı cigerlerime cekerek ey sevgili ben geldim sen nerdesin diyerek başladım denizi dövmeye ,hava karanlık oldugundan uv li sahtelerle başladım bir saat gibi aynı sahteyle devam ettim ardından biraz mola verdim ve limon rengi sahteyi sahaya sürmeye karar verdim ve bir saat kadarda bu renkle devam ettim. denizi ve misinayı gözlerken zonguldakta büyük üstadım ahmet köse aklıma gelmişti bana her zaman bu balıgı her an gelecekmiş gibi bekleyeceksin gözlerini dört acacaksın havayı denizi her zaman tekip edeceksin derdi kulakları çınlasın şimdi ellerinden öpüyorum .hava artık aydınlanmıştı vuslat her an olabilirdi atışlarım yavaşlamıştı bir mola vereyi diye düşünürken benim sevgilim bu levrek aşkıma vuslata son vermeye karar verdi ve birden kamışın ucu denize dogru yattı ve kalama deli gibi açılmaya başladı kalbim delicesine atmaya başladı elim ayagım titremeye başladı allahım şükürler olsun sevgili gelmişti ancak hemen teslim olmaya niyeti yoktu denizin dalgalarından da güç alarak hem kamışı hemde kalamayı epey açmıştı ama ben sevdama sadıktım asla vazgeçmicektim vuslat için uzun zamandır bekiyordum kalamayı açıp gitmesine müsade ettim o kalam sesi adrenalimi iyice yükselmişti.birkaç dakika sonra mücadelesi yavaşlamıştı şimdi hamle sırası bana gelmişti bütün heyecanımı yenerek kamışı kendime dogru cekip makinayı sarmaya başladım on onbeş turdan sonra bu iş daha bitmedi dercesine tekrar kalamayı açmaya başladı ama nafile bu vuslat olmalıydı tekrar makineyi sarmaya başladım ve suyun üstünde ilk gördüğümde sırt kısmındaki yüzgeçleri gördüm yanaklarını şişirmiş bir şekilde ancak hemen suyu tekrar daldı tekrar kalamyayı açmaya başladı kolay tslim olmayacagı beliydi tekrar makinayı sarmaya başlayınca bendeki bu sevdaya oda dayanamamış olacakki vazgeçmişti artık makineyi sararak yanıma getirdim hemen kepçeyi elime aldım ve karşımda muhteşem bir güzellik ve kepçenin içine aldım.vuslata ermenin sevgiliye kavuşmanın o dayanılmazlıgı

takım bigisi

kamış shımano dialuna 2.90
makine daiwa carteta 3012
leader 0,35 shimano
ip 1,5 pe varivas
kandırıcı daiwa limon uv

20171128_121307.jpg
20171128_121332.jpg
20171128_121442.jpg
20171128_121555.jpg
20171128_121742.jpg

Tebrikler Çok güzel bir balık ve duyguların kaleme döküldüğü bir anlatım olmuş .
Bu sezon lüfergiller üzsede levrek sevindirecek inşaALLAH ,

Tebrikler çok güzel balık çok keyifli av olmuş devamı da gelir inşallah 🙂

Son düzenleme:
Back