Melih Peker
Daimi Üye
digitaka'dan da tanıdık bulmak lazım o zaman 😀2-3 kere ürün aldım kadın hiç muhatab bile olmadı.. Yoksa kim gümrük vermek ister ki.. 🙂
digitaka'dan da tanıdık bulmak lazım o zaman 😀2-3 kere ürün aldım kadın hiç muhatab bile olmadı.. Yoksa kim gümrük vermek ister ki.. 🙂
Tanidiga gerek yok, alirken not kismina yazmaniz yeterli, dikkate aliyorlar.. bir cok kez alisveris yaptim, hepsinde de ne soylediysem yazdilar..digitaka'dan da tanıdık bulmak lazım o zaman 😀
valla şanslıymışsın ya bizim bir arkadaşa yogh yassak demişler 😀Tanidiga gerek yok, alirken not kismina yazmaniz yeterli, dikkate aliyorlar.. bir cok kez alisveris yaptim, hepsinde de ne soylediysem yazdilar..
Gecen gun plat’tan lrf icin presso 2025C aldim, onlara da yazdirdim.. 🙂 sansinizi deneyin bence..valla şanslıymışsın ya bizim bir arkadaşa yogh yassak demişler 😀
neyse şansımızı deneyelim. 🙂
hadi ya plat bana nuh deyip peygamber dememişti 😀Gecen gun plat’tan lrf icin presso 2025C aldim, onlara da yazdirdim.. 🙂 sansinizi deneyin bence..
Daha gelmedi, insallah tamam deyip beni otarmamislardir 🙂 gelsin size yazarim.. siz kamista neye karar verdiniz? Nedir son durum?hadi ya plat bana nuh deyip peygamber dememişti 😀
crostage alacağım ay başında inşallah digitaka'dan.Daha gelmedi, insallah tamam deyip beni otarmamislardir 🙂 gelsin size yazarim.. siz kamista neye karar verdiniz? Nedir son durum?
Merhabalar Dostum bu kamışlar hakkında bilgim yok tavsiyede bulanamayacağım için üzgünüm. ultralight, light medium light açıklamasını eklemeyi unuttum. umarım gönderdiğim modeller rehber olur.((araya bikaçtane spin sıvıştı😳🙂 ))Teleskopik kamışların kalitesi pek tatminkar değil.
4 parçalı kapalı boyu 75cm altı mümkünse fuji halkalı ultralight, light yada medium light lrf kamışı arıyorum.
min atar < 2gr
Max atar > 10 gr olursa daha geniş bir av şansı elde edilebilir.
Bütçe henüz limit koymadım.Valizde taşınması amaçlanmaktadır.
Epey araştırdım ama dört dörtlük bir ürün yok gibi birşey.Yamaga 70 TZ tripper var ama 3bin tl verilmez.

çok güzel kamışlar fiyatları da genel itibariyle uygun , ben biraz daha aji kamış arasam da kaya balığı ve light spin tarzı arayanlar için çok ideal kamışlar.Merhabalar Dostum bu kamışlar hakkında bilgim yok tavsiyede bulanamayacağım için üzgünüm. ultralight, light medium light açıklamasını eklemeyi unuttum. umarım gönderdiğim modeller rehber olur.((araya bikaçtane spin sıvıştı😳🙂 ))
Abu Garcia Hornet Stinger Plus 213 3-16gr
92648 dosyayı görüntüle
Berkley Phazer Pro II 210 3-15 gr ml
92649 dosyayı görüntüle
Major Craft BENKEI 4 190 1.7-7 gr
92650 dosyayı görüntüle
Major Craft Rod Tratino
92651 dosyayı görüntüle
Samurai Cruiser Travel 210 Fuji Alconite K Serisi halkalar
92652 dosyayı görüntüle
SAVAGE GEAR HITCH HIKER 210 CCS SIN halkalar
92653 dosyayı görüntüle