Shimano Aernos 2500 FA makinasının kalama ayar düğmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan varivas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

varivas

Yeni Üye
Tepki
13
Ödül
5
Merhaba,

Shimano aernos 2500 FA makinasının kalama ayar düğmesine ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim?

Distribütöre sor istersen ne oldu çok gevşekti düştümü

Banada biomaster 4000fb icin lazim. Insallah bulurum. Uskudar kayaliklarda dusurdum. Ne makinayi ne kamışı kullanmaya fırsat bulamadim.

Banada biomaster 4000fb icin lazim. Insallah bulurum. Uskudar kayaliklarda dusurdum. Ne makinayi ne kamışı kullanmaya fırsat bulamadim.

Başka makinaların düğmeleride uymuyor. Bendeki stradic ci4 hemen hemen aynı ama uyduramadık. Japonya'ya mail gönderdim anında cevap geldi. Bizdekiler Japon piyasası için sizinkilere uymaz dediler. Türkiyedeki distrübütor Okyanusmarine' ye mail gönderdim bakalım belki cevap gelir.

1 saat önce konuştum. 15 dakikaya dönerim dediler ama hala dönüş yok. Umarım makul bir zamanda temin edebilirler. Yoksa benim shimanoya olan tüm sempatim ciddi bir sekteye uğrayacak.

Sizde durum nedir? Temin edebildiniz mi? Az önce konuştum shimanodaki arkadaş tatile çıkmış. 1 hafta sonra gelecekmiş vs. diyorlar. Yerinede kimse bakmıyormuş.

Sizde durum nedir? Temin edebildiniz mi? Az önce konuştum shimanodaki arkadaş tatile çıkmış. 1 hafta sonra gelecekmiş vs. diyorlar. Yerinede kimse bakmıyormuş.

Geç yanıtım için kusura bakma, ürünü aldığım yer dahil istoçda ki bir çok shimano satan yer yardımcı olamadı fakat Küçükçekmece deki Nippon Balık " Metin Ulutürk " abi parçayı 1 haftada getirtti. Bu hafta içi almaya gidicem. Metin abi ile irtibat kurmanı tavsiye ederim. Bundan sonra Istoç dan fırdöndü bile almam..

Back