Shimano Alivio BX 420-120 Surf Kamış

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Tepki
578
Ödül
103
Arkadaşlar kamışı çok az kullandım. Her kullandıktan sonra da halkalarını wd-40 ile karbon kısımları da ıslak bez ile silerek kaldırdım. Kamışın karbon kısımları şeffaf dc-fix ile çizilmelere karşı kaplıdır. O kadar temiz kullanılmış ilk günkü gibi bir kamıştır. Kamışın özellikleri aşağıdaki gibidir;

açık uzunluk 420 cm.
kapalı uzunluk 140 cm.
max atar değeri 120 gr.
tavsiye atar değeri 100 gr.
4 parçalı
Ağırlık 490 gr.

FİYAT : 100,00 tl. Kargolama sıkıntısı nedeni ile İZMİR dışına satış yapılmayacaktır. Pazarlık teklif edilmemesi rica olunur.

(link)(link)(link)(link)(link)(link)

geçen sene arayıp ta bulamadığım kamış. kargo olursa bende 3 üm.

Arkadaşlar şu anda ayırtan rezerve eden kalmadı. Ürünü sağlam bir şekilde paketledim. Kargoda sıkıntısız gidebilir. Şehir dışına kargo alıcıdan ptt kargo ile gönderebilirim. 1 saat içinde alınır ise bugün kargo yapabilirim.

(link)

Bu kamışın 200 atalısını kullandım, hala arıyorum aynısından, bulsam 200 gr atarlı gözümü kırpmadan alırım, almak isteyen bence kaçırmasın harika bir kamıştır,
Hayırlı satışlar...

Arkadaşlar burada farklı şehirlerden dostlar bir aradayız ve aynı balığı farklı şehirlerde farklı stil veya takımlar ile tutuyoruz. O yüzden bu kamış ile ilgili şu açıklamayı uygun gördüm;

Kamış kesinlikle ama kesinlikle Shimano kalitesi ile müthiş sağlam bir kamış halkaları paslanmaz. 120 gr max. atar değeri shimano tarafından verilmiş ama max. 100 gr ile kullanılması tavsiye edilen ağırlık değeri. Dolayısı ile İstanbul'dan boğazda çapari yapmak isteyecek değerli dostlarımız için hem atar değeri açısından hem de genel ağırlık açısından istavrit'de rapala'da doğru bir seçim olmayacaktır diye düşünüyorum.

Kıyıdan beklemeli yemli avlarda çok ince işçilik barındırmadığından dolayı gaddar ve kaliteli bir kamış arayanlara çok doğru bir seçim olacaktır.

Bu vesile ile diyorum ki ; İLAN GÜNCELDİR

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back