Shimano Aspire

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trakonya

Üye
Tepki
15
Ödül
13
Merhabalar sevgili hobidaslar ben genellikle istanbul sarayburnunda avlanıyorum bende iki adet kamis ve iki adet makina var biri shimano aspire ax 4.30_ 200 makina shimano power aero 14000 xsb/ diger kamisim okuma carbonite ve okuma ceymar her iki takimdada ip misina sarili benim sorum soyle sarayburnu malum akıntılı bir bölge akinti cokken 150 _160 gr ile aspire yi kullanıyorum caparide ileri atis tamam baligi da dolduruyoruz ama kiyiya alana kadar 2 veya 3 balik geliyor yürümeme ragmen bunun sebebi sizce kamis sert ip misinada sertlik veriyor sorunu bulamadim cok alt segment carbonite ile bu sorunu yasamadim doldumu geliyor balık

Sarım hızı fazla ise dökülebilir. Akıntıya karşı balığın direnmesi de etki eder. Ancak iğneler de artık çok çok kötü. Geçen sene hazır çapari den istavriti çıkarırken iğne kırıldı. 51yasindayim kendimi bildim bileli balık merakım vardır. İlk defa istavritin ağzında iğne kırıldığını görmek nasip oldu.

Sarım hızı fazla ise dökülebilir. Akıntıya karşı balığın direnmesi de etki eder. Ancak iğneler de artık çok çok kötü. Geçen sene hazır çapari den istavriti çıkarırken iğne kırıldı. 51yasindayim kendimi bildim bileli balık merakım vardır. İlk defa istavritin ağzında iğne kırıldığını görmek nasip oldu.
Sizin düşüncelerinizde sarim hızı konusunda olmasi tahmini doğruladı daha once biomaster 8000 pg kullaniyordum bu sorun yoktu

Back