SHIMANO BEASTMASTER 3PCS 4,25 MT 225 GR SURF

🙂 kamış ile bütünleştim erdiğim mesafeler göz doldurucu gerçekten. Göz var göz takım patlıyor sürekli 😀

Gözü iyi bilirim. Aşiyanda yarım saatte 7 takım patlatmıştım 😀 maşallah dedirt kamışa bakanlara 😉

ben'm teleskop'k olan alindi.ama henuz gelmedi. gidip degistirtsemmi acaba diye dusunur oldum. tek handikapi spin kamislarim parcali ve kurup-toplamak usendiriyor insani.tek dusuncem bu;tembellik degilde bogazda kilifindan cikar parcalari monte et seramoni gibi. sonucta serde acemilik var. oyle uzun bir seramoninin ardindan bogazda hali ile gozler uzerinde olur. merakla beklenirsin hadi atsada gorsek. sonra performansimizi gorunce insanlar ne dusunur????
ama kamisin performansi cok degisecekse kamisi degistiriveririm..yanlislikla teleskopik olanin 150 gr atarlisi alindigi icin degistirilecek hali hazirda .degistirilecekken parcali 4.50 lik olani mi alsam???

450 parçalı da alabilirsiniz 200 atarlı teleskobik de... Söküp takması da öyle fazla büyütülcek bir mesele değil.

ben'm teleskop'k olan alindi.ama henuz gelmedi. gidip degistirtsemmi acaba diye dusunur oldum. tek handikapi spin kamislarim parcali ve kurup-toplamak usendiriyor insani.tek dusuncem bu;tembellik degilde bogazda kilifindan cikar parcalari monte et seramoni gibi. sonucta serde acemilik var. oyle uzun bir seramoninin ardindan bogazda hali ile gozler uzerinde olur. merakla beklenirsin hadi atsada gorsek. sonra performansimizi gorunce insanlar ne dusunur????
ama kamisin performansi cok degisecekse kamisi degistiriveririm..yanlislikla teleskopik olanin 150 gr atarlisi alindigi icin degistirilecek hali hazirda .degistirilecekken parcali 4.50 lik olani mi alsam???

Parçalı 4.50 lineaeffe prestige'min yeri herzaman benim için ayrıdır. Bana zor şartlarda çok güzel balıklar vermiştir, birazda benim marifetim tabii kamış'a alıştığınızda parçalı olmasın sorun olmaktan çıkıyor. teleskopiklerin attığı mesafeler malum, ama birazda yüklenildiğinde iyi gidiyor ama parçalı gibi aynı menzile 200 gramı atacağını sanmıyorum. beastmaster te surf speedmaster'a göre daha uygun fiyatlı arada karbon farkı var ama hepsinden daha ince bir kamış alacak olanlara tavsiye ederim.

tamam o halde sanırım mümkün olursa 4.50 parçalı siparişi verecegim..umarım elime ulaşırda buradan düşüncelerimi paylaşırım.

Bende parçalı kamış kullandım.İllet bişi.
Sök, tak, olmadı bidaha sök,makineyi çıkart,ayrı biyere koy.Bi mekan değiştirsen levazım neferi gibi elinde bi ton şakır şukur mal.
Adamı balıkdan soğutur.

Düşündümde biraz fazla kötülemişim.İyi yanı da var parçalı kamışın.

Sökerken "Pump" diye ses çıkartıyorlar... 😀

O ses için üç dört kere tak çıkart yaptığımı bilirim... 😀

gökhan abi ustanın dediği gibi teleskopik olanı salih abide var..
ve o kamışla bende attım mükemmel bir şekilde uzağa atıyo
düştüğü yerde kumu tarayarak çekersen 100m ilerdeki kumun dalgalı dalgalı olduğunu bile hissedersin
iddaa ediyorum o kamışla atmadan önce ben olta kullanmamışım

Back