Shimano Bull's eye 9050 hakkında görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM37
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boğaz için mükemmel alettir. Yedek kafası olmaması eksi yonü ama.

kerim abi nasılsın ben murat üsküdar hayırlı olsun en sonunda aldıbn abi makineni bol balıklı ve saglıklı günler dilerim

Bu makine hakkında görüşlerini esirgemeyen bütün üstadlara teşekkür ederim. Hakkında bu kadar olumlu görüş bildirilen bir makineyi almamazlık edemezdim. Makineden dün itibariyle bir adet edindim. Hakikaten insan ne kadar iyi bir makine olduğunu eline alınca anlıyor. Makinenin resimlerini yollamak isterdim fakat dosya hacmibüyük olduğu için forumun eklenti sistemi hata verdi.Resimlerini o yüzden gönderemiyorum.

Bulls Eye ın kolunu (surf için) değiştimek istemiştim ve aldığım cevap fliegen in kolu ile aynı olduğu idi. Emin olmamak ile birlikte Bulls eye ve fliegen in kollarını birbirine deneyebilirsiniz.(fliegen 2012 yi bilemiyorum) Hatta bobinlerinde olması lazım diye tahmin ediyorum.

Bulls Eye ın kolunu (surf için) değiştimek istemiştim ve aldığım cevap fliegen in kolu ile aynı olduğu idi. Emin olmamak ile birlikte Bulls eye ve fliegen in kollarını birbirine deneyebilirsiniz.(fliegen 2012 yi bilemiyorum) Hatta bobinlerinde olması lazım diye tahmin ediyorum.

Kollar uyumlu evet. Bulls topuzu ile pa fliegen topuzuda uyumlu.
Ayrıca bulls un kafası sa fliegene uyuyor. pa fliegene uymuyor.

Bende dün 9080 XT modelini aldım ve aksam boğazda balığa çıktım.
Gerçekten çok güzel makine.Yedek kafa getirticem bende..

Back