Satıldı Shimano diaflash ax 225l 2-10.gr lrf ve hafif spin kamışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karacicek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

karacicek

Daimi Üye
Tepki
1,483
Ödül
113
Fiyat: 600,00.TL
Kargo:Alıcıya Aitdir. (Aras Kargo ile İndirimli olarak gönderilecek. Yakalaşık 8-9.TL )

( Not: Bu kamış daha önce satılmıştı. Alan arkadaş sonradan vazgeçtiği için satış gerçekleşmemişti. )

Shimano DiaFlash Ax Super Sensitive 225L - LRF ve Hafif Spin Olta Kamışı

Bu kamışı çok araştırarak seçmiştim. Temin etmem de bir hayli zor olduğunu belirteyim. ( Shimano Hollanda Depodan Özel olarak spariş ettridim.) Yazılan fiyat bana olan maliyetinin çok altındadır.

Kamış satın alındığından bu yana , sadece 1 defa , deneme amaçlı kullanılmış olup , çizik ezik , vuruk bulunmamaktadır.

Sıfırından ayırt edecek en ufak bir farkı yoktur.

Kamış , çapraz sargı ile donatılmış olup , Dialuna 'nın LRF modeli gibi de diyebiliriz.
Bu kamış ile , kandırıcınıza binen , balığın büyüklüğünden korkmanıza gerek yoktur.
1f642.png
🙂

2 parçalıdır ve çok hafif 99 Gr ağırlığındadır. Orjinal Bazuka kılıfı ile beraber verilecektir.

Boy (cm)__225.cm
Kapalı Boy (cm)__115.cm
Atar (gr)__2-10.gr
Parça Sayısı__2
Ağırlık (gr)__99.gr

IMAG0450.jpg IMAG0451.jpg IMAG0452.jpg IMAG0453.jpg

Av disiplinimi değiştirmiş olmasam hiç kaçırmazdım. Hatta mali açıdan ters bir zaman olmasa yine kaçırmaz ve biraz pazarlık yaparak alıp bir köşede kullanılacağı zamanı bekletirdim ama zaman olarak çok ters bir zamana denk geldi 🙁

Bende soare almadan önce incelemiştim gerçekten süper kamis alan kesinlikle pişman olmaz bazukasida ayriyeten güzel ve kullanışlı

Sadece 15.dk kadar kullandım.
Acil nakit ihtiyacım olmasa satmak gibi , bir düşüncem asla olmaz.

Bir 15.dk kullansam , heralde satmazdım. 🙂
Kullanması , atması inanılmaz keyifli bir kamış.

Tlf dan düzenlemenyaparken ufak bir kaza oldu diyelim.
Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back