Shimano Diaflash AX ile BX arasındaki fark ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tardu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tardu

Üye
Tepki
36
Ödül
23
İyi Günler arkadaşlar Shimano Diaflash AX ile BX arasındaki farkın ne olduğunu anlamadım. Teknoloji ise ikisi de benzer teknolojilere sahip. Bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.

İyi Günler arkadaşlar Shimano Diaflash AX ile BX arasındaki farkın ne olduğunu anlamadım. Teknoloji ise ikisi de benzer teknolojilere sahip. Bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.
ax en serti ax bx cx dx ex diye sert den yumusaga gider benim bildigim

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Lrf için hangisini önerirsiniz. Malum yeni eskiyi aratıyor derler. Bu konuda bilginiz var mı

Evet bir araştırma yapayım dedim. Teknolojilerinde fark göremedim. Boy oranlarına takıldım şimdi de. 2.44 mü 2.23 mü . 20 cm ne farkettirir lrf de konuya yabancı olduğumdan öğrenme babında. Bu arada ürünler geldi. İlgin alakan için teşekkür ederim Mehmet Çağan kardeşim.

@tardu lafı olmaz güzel abim. Abi öncelikle boy çok fark ediyor. Kısa kamışlarla D.dere'de lrf yapmak gerçekten eziyet. Uzun kamışla çok hafif hareketlerle ziyadesiyle aksiyon verebiliyorsunuz ancak kısa kamışlarla biraz daha sert olmak gerekiyor. Bahsetmiştim sana, Fujin'in çıkaracağı kamış beklentilerimi karşılamazsa ben de Diaflash alacağım, 244 olanından alacağım. Sana da aynısını tavsiye ederim.
Dip not: Abi eğer Değirmendere'de avlanacaksan #8 veya #10 numara kancalı 0.6-0.9gr arası jighead almaya başla derim şimdiden. Geçen gün incelemediğim internet sitesi kalmadı, stoklar tükenmiş ve fikrimi soracak olursan bu virüs olaylarından dolayı gelmesi zaman alacaktır. Gelse bile doları kurunu düşünürsek ateş pahası olacaktır 5 tane jighead.

Back