İptal Edildi Shimano Dialuna S86 3-21

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNKuRT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

KaNKuRT

Daimi Üye
Tepki
8,099
Ödül
113
PKırık , çıkık, ezik patlak yok
Sevdiğim bir kamış olmasına rağmen daha çok istediğim bir ürüne kaynak amaçlı olarak satılıktır
Pazarlıksiz

1.350 TL

Elden görerek teslim tercihimdir

The new Dialuna is the ultimate JDM saltwater inshore rod. It has a technically advanced blank which is very strong, sensitive and light, making it perfect for its purpose: inshore distance fishing. If you’re looking for the perfect long-distance seabass rod: the new Dialuna is the one. The new designed blanks feature Spiral X, Hi-Power X and Muscle Carbon technologies, the action is perfectly developed to progressively load the lure weight and release it with a fast recovery tip action. The blanks are equipped with Fuji SiC-S guides, the new Shimano Ci4+ Perfection reel Seat and EVA split grip, resulting in an extremely lightweight and sensitive rod (Taftec solid tip in S86-L model). The New Dialuna range is available in four different lengths with four different casting weights, to better suit all the different needs of the dedicated seabass inshore angler.

ITEM CODE 18DLNS86LS
ATIŞ AĞIRLIĞI (GR) 3-21
TAŞIMA UZUNLUĞU (CM) 133.3
PARÇA SAYISI 2
UZUNLUK (M) 2.59
ÜRÜN KODU 18DLNS86LS
AĞIRLIK (GR) 108

IMAG0862.jpg IMAG0863.jpg IMAG0864.jpg IMAG0865.jpg IMAG0866.jpg IMAG0867.jpg IMAG0868.jpg IMAG0869.jpg IMAG0870.jpg IMAG0872.jpg IMAG0873.jpg IMAG0871.jpg

Bu kamıştan kullanıp deneme fırsatım olmuştu, gerçekten güzel bir kamış. Hafif sahtelerle at çek yapmak, o sahteleri iyi mesafelere ulaştırmak ve gerekli aksiyonu vermek için başarılı bir kamış... Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun 👍

@KaNKuRT
Aman Allah'ım...! :naslyany: Hayırlara vesile olsun.

Tam bir Fırsat ilanı olmuş...!

İtinayla gaz veririm @karacicek Fatih hocam , sonra karışmam 🤣

Bu kamıştan kullanıp deneme fırsatım olmuştu, gerçekten güzel bir kamış. Hafif sahtelerle at çek yapmak, o sahteleri iyi mesafelere ulaştırmak ve gerekli aksiyonu vermek için başarılı bir kamış... Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun 👍

👍👍👍
Fırsat ilanı gerçekten de sen niye satıyorsun abi bu kamışı.

Ama ben tahmin ediyorum ne alacağını 🙂)
😀 aldım bile :kyfmyrn:

Ben de Kankurt üstad dan Spro spinblast 3-22 kamış aldım. Kamışı sıfır diye vitrine koy sat. O derece temizdi. Jelatinleri bile üzerindeydi. Çok güzel paket yapmış sağolsun.👍👍

Kamışın atar aralığı çok iyi. Hem lrf için hemde light spin için uygun bir aralık. Bir taşla iki kuş vurmak gibi👍👍

Kendisine teşekkür ediyorum. İyi satışlar diliyorum.

Ben de Kankurt üstad dan Spro spinblast 3-22 kamış aldım. Kamışı sıfır diye vitrine koy sat. O derece temizdi. Jelatinleri bile üzerindeydi. Çok güzel paket yapmış sağolsun.👍👍

Kamışın atar aralığı çok iyi. Hem lrf için hemde light spin için uygun bir aralık. Bir taşla iki kuş vurmak gibi👍👍

Kendisine teşekkür ediyorum. İyi satışlar diliyorum.

Teşekkürler @mrt55

Güzel avlarda kullanınız,
Beğenmenize cidden çok sevindim
Tekrar hayırlı olsun 🙂

👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back