Shimano Dialuna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bordox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spin kamışla bile vibrasyon sahteler beni rahatsız etti,
Sanki kamışı zorluyormuşum , kamışın hissiyatını bozacak gibi bir his uyandırdı ,
bir iki sefer denedim sonra kutuya koydum halen de duruyor orda

Dialuna da ise hiç denemedim bile 😉

Spin kamışla bile vibrasyon sahteler beni rahatsız etti,
Sanki kamışı zorluyormuşum , kamışın hissiyatını bozacak gibi bir his uyandırdı ,
bir iki sefer denedim sonra kutuya koydum halen de duruyor orda

Dialuna da ise hiç denemedim bile 😉

Bence de deneme Erkan abi🙂 , baktın çok canın istedi 4,5gr olan vib leri deneyebilirsin tek doz ama 🙂

Bu tip sahteler Hakan hocam,

Geri sarım sırasında yapıları gereği su içinde titreyerek hareket ediyorlar, çıkardıkları titreşim balıkların dikkatini çekiyor(muş!) ben çok fazla verim alamadım maalesef.

3d-vib-2.jpg

4 gr sardine ile akya, 8,5 gr zebra ile yazılı aldım.

Her zaman aklımda olan ve tecrübe ettiğim, eğer temel aksiyon bilgilerine sahipseniz merada balık varsa silikon, jig, vibrasyon sadece vesiledir.

Son düzenleme:
@Çırak
Üstad Yorumundan sonra bu kamışla doyurmaya çalıştığım nefsin isyanda...
Galiba jig için üretilmiş yorumunun aksine sadece 10-12 gr su üstü ve silikon çalışmak için alacaktım..kamışın ağırlığı, kullanacağım sahteler,kamışın boyu ve sap kısmı,yenilikci tasarım ve teknolojisi hepsine tamam diyip o paralara kıyıp nefsimin finalini yapacaktım(kamış için)....

@Çırak
Galiba jig için üretilmiş yorumunun aksine sadece 10-12 gr su üstü ve silikon çalışmak için alacaktım..kamışın ağırlığı, kullanacağım sahteler,kamışın boyu ve sap kısmı,yenilikci tasarım ve teknolojisi hepsine tamam diyip o paralara kıyıp nefsimin finalini yapacaktım(kamış için)....

Musa bey yorumlarım kendi yapmış ve denemiş olduğum ağırlıklarda jigler ve sahteler için geçerlidir, mesela 10gr üzeri silikon ile hiç denemedim o yüzden işinize yaramaz diye birşey söylemem yanlış olur, denemedim belki 10-12gr silikonlarda harikalar yaratan bir kamıştır bilemiyorum. Benim size tavsiyem gidip bir bayide inceleyip kararınızı vermeniz olur.

@Çırak

Silikon ve sahte için
Hatta jig bile olur ama şu üstü wtd için tavsiye etmem

Kullanıcı olarak Şahsi düşüncemdir

Son düzenleme:
Back