Shimano Dialuna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bordox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dialuna 6 32 yi 1 aydan fazladır kullanıyorum su ana kadar maksimum 21 gram sahteye kadar ciktim ustunde de sahtem yok zaten 21 gram sahtede kamista bayilma diye tabir ettiggimiz esneklikten kaynakli guc kaybetme durumu mevcut degil. Atis anindan itibaren direkt kendini toparlaması fark ettiriyor. ama daha ust gramajlarda denemedim denemeyi de dusunmuyorum zira 20 gram ustu sahte agirliklari icin bir ust atar modelini almak daha makul olacaktir. genel olarak 8 16 gram sahtelerle avlaniyorum. 9 gramlik escrime 99f in erimi gercekten insani sasirtiyor ardindan ej cok kullandigim sahte salt skimmer ve panic preydir, 14 ve 16 gram olan bu sahtelerde ruzgarsiz havada 50 metre uzerini gorebiliyorsunuz. asıl konu su ustu sahtelerinde sahteye aksiyonu iletmede gayet basarili dalarli sahtelerdeki jerk aksiyonu esnasinda da govdeden degil 2. bogum kisimlarindan esneyen bir kamiş. ben severek kullaniyorum ozellikle 10 16 gram araliginda muthis bir performansi var ki bunu ongorerek kendi sahte agirliklarima gore edindim bu kamışı. Sustain ise fast aksiyon ve asiri sert bir kamiş. bu forumda da kullanan bir abimiz kamisin sertliginden muzdarip olarak sahte erim performansini begenmemisti ha derseniz ki ben 25 gram ve uzeri sahtelerle avlaniyorum bu durumda sustain sizi dialuna 6 32 den fazla tatmin edecektir.

konuyu görmemişim. kendim konu açmış oldum. bu başlıkta bahsedilen dialuna ile mağazalarda satılan ''S'' modeli arasında farkı var mı?
açtığım konudaki mesajımı izninizle burada da paylaşıyorum >> "merhabalar, yaklaşık 8-9 aydır amatör kıyı balıkçılığı zevkiyle dört köşeyim 🙂 normalde Daiwa Team 7-28gr 2,7mt+ okuma epixor30 ile spin takım kurdum ama biraz daha light spin için bir kamış arıyorum. lrf başlangıç seviyesi bir kamış olarak da fuel spin 0-8gr 2,1m+ okuma alaris20 kullanmaya çalıştım ama lrf yerine light spin tercihim olacak bu yüzden shimano dialuna S 3-21g 2,59 m gözüme ilişti. bu kamış ile su üstü-rapala-kaşık-silikon avlarım için zorlanır mıyım? su üstü wtd ve rapala sahtelerim 12-20gr arası. av sahası güney ege. patlak havada da kullanmak için biraz üst seviye kamış gerekli gibi yorumlara rastladım. sonuç olarak kafam karışık ne yapsam ne alsam diye bakınıyorum. ya da almadan böyle iki takımla idare etmeyi mi öğreneyim bilemedim. önerileriniz için şimdiden teşekkürler "

Back