SHIMANO EXAGE ve SHIMANO YASEI RED SEA BASS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Shimano sephia veya stradic almayı planladığımdan dolayı elimdeki kullanmadığım kamış ve makineyi satmaya kadar verdim.
Kamış için istediğim fiyat 150lira makine için istedğim fiyat 170 lidadır. Kargo alıcıya aittir.

İlk olarak : SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR Rezerve

Yeni kamışımı almadan önce kullandığım kamışım idi. Levrek avı için shimano tarafından özel olarak üretilmiştir. Memnun kaldığım bir kamıştır fakat yeni kamıştan sonra kenarda kaldığı için ve yeni makine için para biriktirmem gerektiğinden satmak istiyorum. Kamış sapa yakın olan kırmızı kısımdaki çizikler ve 1-2 yüzüğün altındaki ufak boya çizikleri dışında sıfır ayarında bir kamıştır her avdan sonra ılık suyla temizlenip bakımı yapılmıştır. Hiç bir sorunu yoktur.Kılıfı vardır.Çizik kısımları resimde görebilirsiniz. İstenirse yedek yüzüklerinide gönderebilirim.

Not : Ürünün yanında hediye olarak seaspin 180 sahte ve bir adette süpriz sahte gönderilecektir. (link) Hediye sahteler biraz kullanılmıştır.

Ürün Detayları
270 cm uzunluğunda, 139 cm kapalı uzunlukta, 212 gr ağırlığında, 2 parça+2 uçlu, 9 adet halkası bulunan, 10-50 gr aksiyonlu, XT40 malzemeden imal edilmiş Shimano kamış.

alıntı resim
(link)
(link)

Ürünün fotoları:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Ürünü buradan da inceleyebilirsiniz : (link)

SHIMANO EXAGE 3000 SFD 4xSSS+1 BB (EXG3000SFD) Rezerve makina satıldı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Güncel .

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Gerçekten güzel bir set.

Makinanın sarımı incelediğinde, ne kadar düzgün bir sarım yaptığı açıkça gözükür. 😕

Ben, o fiyatlara öyle bir takımı satmaya kıyamam. 😛

Alana da, satana da hayırlı olsun.

Bende de bu setin aynısı var inanılmaz derecede memnunum. İmkanın varsa satma derim bende...yada tersi bir önermeylede almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim 😉 Hiç abanmaya gerek kalmadan şöyle bir savurmayla çok rahat bir erim sağlıyorsunuz aksiyonuda mükemmel...Alana da satana da hayırlı olsun derim.

Rastgele

merhaba ürünlerle ilgileniyorum kamış için iki uçlu yazmıssınız iki ayrı aksiyona sahip uçları mı var 2+1üç parçamı

Gerçekten güzel bir set.

Makinanın sarımı incelediğinde, ne kadar düzgün bir sarım yaptığı açıkça gözükür. 😕

Ben, o fiyatlara öyle bir takımı satmaya kıyamam. 😛

Alana da, satana da hayırlı olsun.

Bende de bu setin aynısı var inanılmaz derecede memnunum. İmkanın varsa satma derim bende...yada tersi bir önermeylede almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim 😉 Hiç abanmaya gerek kalmadan şöyle bir savurmayla çok rahat bir erim sağlıyorsunuz aksiyonuda mükemmel...Alana da satana da hayırlı olsun derim.

Rastgele

Söylediğiniz gibi gerçekten güzel bir takım fakat amacım sephia ve stradic makine almak olduğu için kaynak yaratma adına satmak durumundayım. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

merhaba ürünlerle ilgileniyorum kamış için iki uçlu yazmıssınız iki ayrı aksiyona sahip uçları mı var 2+1üç parçamı

Özel mesajınıza belirttiğim cevapta ki gibi iki ayrı uç değildir normal 2 parçalı spin kamıştır.

Makine rezerve edilmiştir. Kamışın satışı devam etmektedir. Güncel.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back